خانه  :: اساتید  :: اخبار

به گزارش خبرگزاری ایسنا
برگزاری جشنواره غذاهای بومی و محلی در دانشگاه زنجان



با استقبال پرشور دانشجویان محقق شد؛

برگزاری جشنواره غذاهای بومی و محلی در دانشگاه زنجان

دومین جشنواره غذاهای بومی و محلی ویژه دانشجویان دانشگاه زنجان در این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش ایسنا، دومین جشنواره غذاهای بومی و محلی ویژه دانشجویان دانشگاه زنجان  در باشگاه علمی فرهنگی دانشجویان جهاددانشگاهی زنجان و با استقبال پرشور دانشجویان و علاقه‌مندان به غذاهای بومی و محلی برگزار شد.

در این جشنواره که به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی زنجان برگزار شد، بالغ بر 270 شرکت‌کننده با هم به رقابت پرداختند و در حدود 390 نوع غذا پخته شده و در معرض داوری قرار گرفت و قرار است به نفرات اول تا سوم جوایزی اهدا شده و 20 نفر نیز در این جشنواره شایسته تقدیر شناخته خواهند شد.

بالاترین نمره برای هر غذا 100 امتیاز بوده و داوری بر اساس معیارهایی از جمله بومی و محلی بودن غذا، استفاده از مواد غذایی سالم، رعایت نکات بهداشتی، سلیقه و ابتکار، تزئین دسر و جاافتادگی صورت گرفته و در نهایت به 23 نفر از برگزیدگان جوایزی اهدا خواهد شد.

به گزارش ایسنا، نتایج و اسامی برگزیدگان دومین جشنواره غذاهای بومی و محلی ویژه دانشجویان دانشگاه زنجان فردا اعلام می‌شود.

http://www.isna.ir/news/


ارسال شده در مورخه: 1-3-1396

آخرين اخبار با موضوع: دانشگاه زنجان در آئينه رسانه

به گزارش خبرگزاری ایسنا

برگزاری جشنواره غذاهای بومی و محلی در دانشگاه زنجان

   

به گزارش خبرگزاری ایسنا

دانشگاه زنجان میزبان محیط‌بانان

   

به گزارش خبرگزاری ایسنا

برگزاری بیست‌ودومین دوره توانمندسازی سرمایه‌های انسانی فناوری نانو

   

به گزارش خبرگزاری دانشجو

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان: مبارزه با فساد و اعتراض به بی عدالتی ها به یک مبارزه تبدیل شود.

   

پربازدیدترین مطلب در زمینه:
دانشگاه زنجان در آئينه رسانه

به گزارش خبرگزاری ایرنا