بروزرسانی: 26-7-1402
رسیدگی به شکایات

 

 درصورتیکه با ادامه کار فردی شاغل، براساس نظر گزینش موافقت نشود، کارگزینی (امور اداری) از چه تاریخی می تواند نسبت به قطع رابطه استخدامی وی اقدام نماید؟ و حداکثر تا چه مدت می تواند بابت کارکرد مستخدم حقوق پرداخت نماید؟

تاریخ صدور رأی مبنی بر عدم پذیرش توسط هسته، هیأت و هیأت عالی گزینش مبنای عدم اشتغال و یا قطع رابطه استخدامی توسط کارگزینی ها یا واحدهای اداری مشابه در دستگاه می باشد. در این صورت پرداخت وجه بابت کارکرد مستخدم از زمان صدور رأی هسته تا زمان صدور حکم کارگزینی حداکثر تا مدت یک ماه بلامانع می باشد. ‌‌‌‌‌‌

 چنانچه رأی هسته گزینش درمورد اشتغال یا تبدیل وضعیت استخدامی فردی در مرحله بدوی منفی باشد، داوطلب چه مدت مهلت دارد و به کدام مرجع می تواند اعتراض خود را اعلام نماید؟

داوطلب درصورت اعتراض می توانند حداکثر ظرف 2 ماه از زمان ابلاغ رأی هسته، فرم درخواست تجدید نظر خود را (تجدید نظر اول) را تکمیل کرده و به همان هسته گزینش تحویل دهد. درصورت عدم اعتراض کتبی در مهلت مقرر، رأی صادره قطعی و لازم الاجراست.

 درصورتیکه رأی هسته گزینش در مرحله تجدید نظر اول منفی باشد، داوطلب چه مدت و به کدام مرجع می‌تواند اعتراض خود را اعلام نماید؟

داوطلب درصورت اعتراض به رأی تجدیدنظر اول مجدداً می تواند حداکثر ظرف ۲ ماه از زمان ابلاغ رأی، فرم درخواست تجدید نظر دوم را تکمیل کرده و به هیأت مرکزی گزینش کارکنان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تحویل دهد. درصورت عدم اعتراض کتبی در مهلت مقرر، رأی صادره قطعی و لازم الاجراست.

 درصورتیکه رأی هیأت مرکزی گزینش در مرحله تجدید نظر دوم منفی باشد، داوطلب چه مدت و به کدام مرجع می‌تواند اعتراض خود را اعلام نماید؟

در این مرحله داوطلب درصورت تمایل می تواند حداکثر ظرف 3 ماه از زمان ابلاغ رأی ، اعتراض خود را به دیوان عدالت اداری اعلام دارد. درصورت عدم اعتراض کتبی در مهلت مقرر، رأی صادره قطعی و لازم الاجراست.

 در فرم درخواست تجدید نظر چه نکاتی باید قید شود؟

فرم درخواست تجدید نظر باید به طور کامل تکمیل شود. از جمله اطلاعات ضروری شامل:

  • اطلاعات فردی شامل، نام و نام خانوادگی، نام پدر، شماره شناسنامه، مدرک تحصیلی، وضعیت اشتغال
  • نشانی محل کار و سکونت و شماره تلفن تماس
  • شرح درخواست، با ذکر دلایل و مستندات مربوطه، به همراه تاریخ ابلاغ رأی قبلی و در انتها امضا و تاریخ ‌‌‌‌‌‌

 فردی که در استخدام سازمانی بوده و سپس برای مدتی قطع همکاری داشته است، در صورت تقاضا برای جذب مجدد نامبرده در همان دستگاه و یا دستگاه دیگر، آیا نیاز به طی مراحل گزینش وی وجود دارد؟

براساس ماده ۴۲ آیین نامه اجرایی، بکارگیری مستخدمین رسمی و ثابت که رابطه استخدامی آنان به هر علت قطع شده باشد مستلزم طی مراحل گزینش خواهد بود.

بازدید امروز: 2


ارتباط با گزینش کارکنان

به منظور ارائه خدمات بهتر، هرگونه پیشنهاد و انتقاد سازنده خود را با ما در میان بگذارید