اختتامیه چهارمین دوره طرح اندیشه تمدن ساز
سه شنبه 3 مهر، ساعت 10 ، سالن شهیدشهریاری

اختتامیه چهارمین دوره طرح تمدن اندیشه ساز ویژه اساتید برگزار می شود.

طرح اندیشه تمدن ساز اولین طرح نخبگانی سیستم آموزش عالی کشور است که در قالب آن هسته های نخبگانی خودجوش به اندیشه رهبر معظم انقلاب پرداخته است. این طرح با هدف آشنایی با اندیشه‌های جامعه سازانه رهبر انقلاب، ایجاد و گسترش نگرش تحول‌آفرین و تمدن ساز در میان اساتید و دانشجویان، آشنایی با کارکردهای عینی و پیامدهای اجتماعی آموزه‌های دینی، فراگیری مهارت تدبر در قرآن کریم، آشنایی با سیره مبارزاتی (سیاسی) معصومین (علیهم السلام) و به صورت جلسات مباحثاتی در سطوح مختلف برگزار می شود.

چهارمین دوره طرح اندیشه تمدن ساز در دانشگاه زنجان در قالب 3 سطح با حضور 44 نفر از اعضا هیأت علمی دانشگاه زنجان برگزار شد.

اختتامیه چهارمین دوره اندیشه تمدن ساز دانشگاه زنجان با حضور مسئولین و شرکت کنندگان طرح، سه شنبه 3 مهر، ساعت 10 در سالن شهید شهریاری برگزار می شود.

ارسال شده در مورخه: 02-07-1403