استکبار جهانی همواره در تلاش بوده است از هر دسیسه و توطئه ای برای تضعیف مسلمانان استفاده کند و این بار با پیش کشیدن طرح انتقال سفارت آمریکا در سرزمین های اشغالی به بیت المقدس، نقشه شوم دیگری را دنبال می کند. اعلام تصمیم دونالد ترامپ طی روز چهارشنبه، 15 آذر، برای انتقال سفارت آمریکا از تل آویو به بیت المقدس و به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت رژیم اسرائیل آنقدر مناقشه برانگیز و نامشروع است که بسیاری از رؤسای کشورها و سازمان های بین المللی نسبت به اعلام این تصمیم واکنش هایی داشته و ابراز نگرانی کرده اند.
با عنایت به اینکه شهر قدس از نظر قطعنامه های سازمان ملل اراضی اشغال شده محسوب می گردد، اقدام آمریکا در به رسمیت شناختن این شهر بعنوان پایتخت رژیم اشغالگر قدس نقض آشکار قطعنامه های بین المللی محسوب می گردد؛ این تصمیم آمریکا ادامه زنجیره اقدامات تحریک آمیز و هدفمندانه در سیاست خارجی آمریکا است که در قبال دیگر کشورها از جمله سوریه، ایران و کره شمالی صورت می گیرد.
دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه زنجان ضمن اعلام همبستگی با مردم فلسطین، این اقدام آمریکا را به شدت محکوم می نماید و ایمان دارد که بنابر فرمایش رهبر معظم انقلاب، "ادعای دشمنان اسلام دربارهی اعلام قدس بهعنوان پایتخت رژیم صهیونیستی ناشی از ناتوانی و عجز آنهاست و دنیای اسلام بلاشک در مقابل این توطئه میایستد و صهیونیستها با این کار ضربهی بزرگتری میخورند و فلسطین عزیز بدون تردید سرانجام آزاد خواهد شد".
ادامه اخبار با موضوع نهاد مقام معظم رهبری
به منظور ارائه خدمات بهتر، هرگونه پیشنهاد و انتقاد سازنده خود را با ما در میان بگذارید