سخنرانی علمی و کارگاه تخصصی قهوه و نوشیدنی توسط گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی با همکاری معاونت پژوهشی دانشکده کشاورزی در روز دوشنبه 1 خرداد ماه 1402 برگزار گردید. در این جلسه که با حضور گروه صنعتی هومورو، اساتید و بیش از 50 نفر از دانشجویان علاقمند برگزار گردید به بحث پیرامون مباحث کشت و فراوری دانه قهوه و عمل آوری انواع قهوه تخصصی پرداخته شده. همچنین پس از پایان قسمت تئوری، مهارت های لازم جهت آماده سازی انواع قهوه تخصصی به صورت عملی آموزش داده شد.
ادامه اخبار با موضوع دانشکده کشاورزی
به منظور ارائه خدمات بهتر، هرگونه پیشنهاد و انتقاد سازنده خود را با ما در میان بگذارید