گزارش سخنرانی علمی و کارگاه تخصصی قهوه و نوشیدنی
توسط گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی با همکاری معاونت پژوهشی دانشکده کشاورزی در روز دوشنبه 1 خرداد ماه 1402
سخنرانی علمی و کارگاه تخصصی قهوه و نوشیدنی توسط گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی با همکاری معاونت پژوهشی دانشکده کشاورزی در روز دوشنبه 1 خرداد ماه 1402 برگزار گردید. در این جلسه که با حضور گروه صنعتی هومورو، اساتید و بیش از 50 نفر از دانشجویان علاقمند برگزار گردید به بحث پیرامون مباحث کشت و فراوری دانه قهوه و عمل آوری انواع قهوه تخصصی پرداخته شده. همچنین پس از پایان قسمت تئوری، مهارت های لازم جهت آماده سازی انواع قهوه تخصصی به صورت عملی آموزش داده شد.
ارائه گزارش فرصت مطالعاتي در دانشگاه فري برلين
آخرین پیش رویداد آپیک، توسعه محصول جدید 2024
دانشکده کشاورزی دانشگاه زنجان با همکاری مرکز نوآوری آپیک برگزار میکند
دانشکده کشاورزی