مرکز نوآوری و فضای کار مشترک دانشگاه زنجان افتتاح شد
افتتاح مرکز نوآوری و فضای کار مشترک دانشگاه زنجان توسط معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور
مرکز نوآوری و فضای کار مشترک دانشگاه زنجان افتتاح شد.
مرکز نوآوری و فضای کار مشترک دانشگاه زنجان با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور به بهره برداری رسید.
در خلال این مراسم دکتر جلال صبا مدیر مرکز رشد و نوآوری دانشگاه زنجان با اشاره به اینکه این مرکز در سال 1382 همزمان با شروع فعالیت پارک های علم و فناوری و مراکز رشد کشور به منظور ایجاد و گسترش کسب و کارهای فناورانه تاسیس شد، تصریح کردمرکز رشد و نوآوری دانشگاه زنجان طی فعالیت 20 ساله خود بیش از 200 شرکت فناور را پذیرش و مورد حمایت قرار داده است که حاصل آن رشد و خروج 82 شرکت فناور و دانشبنیان موفق و تجاریسازی 110 فناوری میباشد. در حال حاضر نیز 30 شرکت فناور و دانشبنیان در این مرکز مستقر بوده و فعالیت مینمایند.
چندی پیش نیز با هدف تکمیل اکوسیستم فناوری دانشگاه زنجان جهت حمایت از تکمیل زنجیره ایده تا محصول، جذب و حمایت از ایدههای اولیه فناوری و همچنین ترویج نوآوری، با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، مرکز نوآوری و فضای کار مشترک دانشگاه ایجاد و پذیرش تیمهای نوآور در این مرکز آغاز شد.در حال حاضر 12 تیم نوآور در این مرکز مشغول فعالیت هستند. آیین رسمی افتتاح این مرکز روز شنبه مورخ 1402/11/28 با حضور آقای دکتر روحالله دهقانی فیروزآبادی معاون محترم علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیس جمهور و آقای دکتر محسن افشارچی استاندار محترم زنجان برگزار شد.
این مرکز که با اعتباری بالغ بر 15 میلیارد ریال در فضایی به وسعت 660 مترمربع در محل ساختمان اصلی مرکز رشد و نوآوری دانشگاه زنجان راهاندازی گردیده است، شامل بخش فضای کار مشترک، اتاقهای کار خصوصی، اتاق جلسه، اتاق مدیریت، اتاق کارشناس، فضای صرف غذا و نوشیدنی و کمدهای اختصاصی با بهترین کیفیت ساخت و تجهیزات میباشد. دانشجویان و اعضای هیأت علمی دانشگاه زنجان میتوانند به صورت رایگان از امکانات این مرکز استفاده نموده و همچنین از خدمات منتورینگ و دورههای آموزشی و رویدادهای فناوری آن بهرهمند شوند.
در بخشی از این برنامه دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با تعدادی از نخبگان و مدیران شرکت های دانش بنیان استان به صورت چهره به چهره به گفتگو پرداخت و در جریان مسائل و مشکلات آن ها قرار گرفت و با ارائه راهکارها و پیشنهاداتی از جمله اعطای تسهیلات بلاعوض و یا کم بهره، تسریع در اعطای مجوزهای لازم و برطرف نمودن سایر موانع حمایت خود از این شرکت ها را بیان داشت.
همچینین در جریان این حضور فیروزآبادی دهقانی از نمایشگاه دستاوردهای شرکت های دانش بنیان استان بازدید و از هشت محصول دانش بنیان و فناورانه استان رونمایی کرد.
برای مشاهده آلبوم تصاویر کلیک نمایید.
نخستین بوت کمپ برنامه نویسی تخصصی
اولین رویداد ملی تخصصی پليمر، نساجي و پوشاک کامپوتکس برگزار شد
مرکز رشد