خانه :: اساتید :: اخبار

بازدید:37033   بروزرسانی: 13-04-1402

Mahnaz Esteki

Publications in Journals

  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
30.  ناهید محمدیمهناز استکیJesus simal Gandara
Machine learning for authentication of black tea from narrow-geographic origins: Combination of PCA and PLS with LDA and SVM classifiers
یادگیری ماشینی برای اصالت سنجی چای سیاه از منطقه جغرافیایی محدود: ترکیب PCA و PLS با طبقه بندی کننده های LDA و SVM
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY Issue 203 (2024-06-23PP. 116401-116410 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
29.  مهناز استکیندا معمارباشیJesus simal Gandara
Classification and authentication of tea according to their harvest season based on FT-IR fingerprinting using pattern recognition methods
طبقه بندی و اعتبارسنجی چای بر اساس فصل برداشت آنها بر اساس انگشت نگاری FT-IR با استفاده از روش های تشخیص الگو
JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS Issue 106 (2023-01-01PP. 104995-1-105005-10 
  نشریه علمی
لیست وزارتین نمایه شده در ISC
28.  نیلوفر حسنیستاره امانی فرمهناز استکی
The effect of chitosan application on some microbial population and eco-physiological indices in a Pb contaminated soil
تاثیر کاربرد کیتوسان بر جمعیت برخی گروه های میکروبی و شناسه های اکوفیزیولوژیک در یک خاک آلوده به سرب
مدیریت خاک و تولید پایدار - انجمن علوم خاک ایران شماره (12)1 (1401/04/30صفحات 81-99 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
27.  مهناز استکیندا معمارباشیJesus simal Gandara
Classification and authentication of tea according to their geographical origin based on FT-IR fingerprinting using pattern recognition methods
دسته بندی و تایید هویت چای بر اساس منطقه جغرافیایی با استفاده از تکنیک اثر انگشتی طیف FT-IR و روش های تشخیص الگو
JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS Issue 106 (2022-03-15PP. 104321-104328 
  علمی-پژوهشی
Scopus
26.  Jesus simal GandaraTripti Agarwalمهناز استکیAndrea Gomez ZavagliaJianbo Xiao
Re-valorization of Food Losses and Food Co-products
ارزشمند نمودن مجدد محصولات جانبی و ضایعات صنایع غذایی
Frontiers in Sustainable Food Systems Issue 5 (2021-10-25PP. 1-2 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
25.  مهناز استکیاحسان حیدریJesus simal Gandaraزهرا شهسواریمینا محمدلو
Discrimination of pistachio cultivars based on multi-elemental fingerprinting by pattern recognition methods
دسته بندی ارقام مختلف پسته براساس انگشت نگاری چند عنصری با استفاده از روش های تشخیص الگو
FOOD CONTROL Issue 124 (2021-01-15PP. 107889-107895 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
24.  مهناز استکیالهام دشتکیvander heyden yvanJ. Simal Gandara
Application of Rank Annihilation Factor Analysis for Antibacterial Drugs Determination by Means of pH Gradual Change‐UV Spectral Data
استفاده از آنالیز فاکتوری کاهش مرتبه برای تعیین داروهای ضد باکتریایی با استفاده از داده های طیفی UV حاصل از تغییر تدریجی pH
Antibiotics-Basel Issue 1294-5501 (2020-07-07PP. 1-18 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
23.  مهناز استکیزهرا شهسواریJesus simal Gandara
Gas Chromatographic Fingerprinting Coupled to Chemometrics for Food Authentication
اثر انگشت کروماتوگرافی گازی به همراه روش های کمومتریکس برای اعتبارسنجی مواد غذایی
FOOD REVIEWS INTERNATIONAL Issue 36 (2020-01-01PP. 384-427 
  علمی-پژوهشی
لیست وزارتین نمایه شده در ISC
22.  ستاره امانی فرناصر علی اصغرزادنجفی نصرت الهمهناز استکیشاهین اوستانصاحب علی بلندنظر
Evaluation of the effects of mycorrhizal inoculation on lead (Pb) uptake and growth of alfalfa in Pb-contaminated soil
بررسی اثر مایه‌‌زنی میکوریزی بر جذب سرب و رشد گیاه یونجه (Medicago sativa L.) در خاک آلوده به سرب
Iran Agricultural Research Issue  1013-9885 (2019-09-16PP. 1-12 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
21.  -Fernandez GonzalezM. A. Iglesias Oteroمهناز استکیO. A. MoldesJ. C. MejutoJ. Simal Gandara
A critical review on the use of artificial neural networks in olive oil production, characterization and authentication
یک بررسی دقیق در مورد استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی در تولید روغن زیتون ، شناسایی و تعیین کیفیت آن
CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION Issue 59 (2019-08-05PP. 1913-1926 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
20.  مهناز استکیزهرا شهسواریJesus simal Gandara
Food identification by high performance liquid chromatography fingerprinting and mathematical processing
شناسایی مواد غذایی توسط روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و پردازش ریاضی
FOOD RESEARCH INTERNATIONAL Issue 122 (2019-04-13PP. 303-317 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
19.  مهناز استکیJ. RegueiroJesus simal Gandara
Tackling Fraudsters with Global Strategies to Expose Fraud in the Food Chain
مواجهه با متقلبین با استراتژی های جهانی برای افشای تقلب در زنجیره غذایی
COMPREHENSIVE REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND FOOD SAFETY Issue 18 (2019-01-11PP. 425-440 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
18.  مهناز استکیپروین احمدی جوقیvander heyden yvanJesus simal Gandara
Fatty Acids-Based Quality Index to Differentiate Worldwide Commercial Pistachio Cultivars
شاخص کیفیت بر اساس محتوای اسیدهای چرب برای دسته بندی ارقام پسته
MOLECULES Issue 24 (2019-01-01PP. 58-74 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
17.  مهناز استکیJ. Simal Gandaraزهرا شهسواریشیما زندبافالهام دشتکیvander heyden yvan
A review on the application of chromatographic methods, coupled to chemometrics, for food authentication
مروری بر کاربرد روش های کروماتوگرافی به همراه روش های کمومتریکس برای اعتبارسنجی محصولات غذایی
FOOD CONTROL Issue 93 (2018-06-08PP. 165-182 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
16.  مهناز استکیزهرا شهسواریJ. Simal Gandara
Use of spectroscopic methods in combination with linear discriminant analysis for authentication of food products
استفاده از روش های اسپکتروسکوپی به همراه تحلیل تفکیک خطی برای احراز هویت محصولات غذایی
FOOD CONTROL Issue 91 (2018-03-31PP. 100-112 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
15.  مهناز استکیزهرا شهسواریJ. Simal Gandara
Investigation of protonation and decomposition of tyrosine by ion mobility spectrometry and DFT calculations
استفاده از روش های اسپکتروسکوپی به همراه تحلیل تفکیک خطی برای ارزیابی کیفیت محصولات غذایی
FOOD CONTROL Issue 91 (2018-03-21PP. 100-112 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
14.  مهناز استکیبهمن فرجمندستاره امانی فررقیه برخورداریزهرا احدیانالهام دشتکیمینا محمدلوvander heyden yvan
Classification and authentication of Iranian walnuts according to their geographical origin based on gas chromatographic fatty acid fingerprint analysis using pattern recognition methods
دسته بندی گردوی ایرانی بر اساس منطقه جغرافیایی با استفاده از پروفایل اسید چرب حاصل از کروماتوگرافی گازی و روش های تشخیص الگو در کمومتریکس
CHEMOMETRICS AND INTELLIGENT LABORATORY SYSTEMS Issue 171 (2017-10-14PP. 251-258 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
13.  مهناز استکیvander heyden yvanبهمن فرجمندیداله کلاه درازی
Qualitative and quantitative analysis of peanut adulteration in almond powder samples using multi-elemental fingerprinting combined with multivariate data analysis methods
آنالیز کمی و کیفی تقلب بادام زمینی در نمونه های پودر بادام با استفاده از اثر انگشت عنصری کوپل شده با روش های آنالیز چند متغیری
FOOD CONTROL Issue 82 (2017-06-11PP. 31-41 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
12.  مهناز استکیبهمن فرجمندیداله کلاه درازیJesus simal Gandara
Chromatographic Fingerprinting with Multivariate Data Analysis for Detection and Quantification of Apricot Kernel in Almond Powder
استفاده از انگشت نگاری کروماتوگرافی و تحلیل چندمتغیره برای تشخیص و اندازه گیری تقلب مغز هسته زردآلو در پودر بادام
Food Analytical Methods Issue 11 (2017-04-10PP. 1-9 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
11.  بهمن فرجمندمهناز استکیالهام کوه پوروحید سلمانی زاویه
Reversed-phase single drop microextraction followed by high-performance liquid chromatography with fluorescence detection for the quantification of synthetic phenolic antioxidants in edible oil samples
ریزاستخراج قطره حلال فاز معکوس به همراه کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا با آشکارساز فلورسانس به منظور اندازه گیری کمی آنتی اکسیدانهای فنولی سنتزی در نمونه های روغن مایع خوراکی
JOURNAL OF SEPARATION SCIENCE Issue 40 (2017-01-18PP. 1524-1531 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
10.  مهناز استکیسیاوش نوروزیستاره امانی فرزهرا شهسواری
A Simple and Highly Sensitive Method for Quantitative Detection of Methyl Paraben and Phenol in Cosmetics Using Derivative Spectrophotometry and Multivariate Chemometric Techniques
روشی ساده و حساس برای آنالیز کمی متیل پارابن و فنل در محصولات آرایشی و بهداشتی با استفاده از اسپکترومتری و روش های آنالیز چند متغیره در کمومتریکس
JOURNAL OF THE CHINESE CHEMICAL SOCIETY Issue 64 (2017-01-09PP. 1-12 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
9.  مهناز استکیسیاوش نوروزیزهرا شهسواری
A fast and direct spectrophotometric method for the simultaneous determination of methyl paraben and hydroquinone in cosmetic products using successive projections algorithm
روش مستقیم اسپکتروفوتومتری برای آنالیز همزمان متیل پارابن و هیدروکینون در محصولات بهداشتی آرایشی با استفاده از الگوریتم تصویر سازی پی در پی
INTERNATIONAL JOURNAL OF COSMETIC SCIENCE Issue 11/ics.12241 (2015-06-05PP. 1-10 
  علمی-پژوهشی
None ISI
8.  سارا دهقانیمهناز استکیسیدفرهاد موسویبهروز مصطفی زاده
Removal of Ni(II), Cd(II) and Cr(III) from industrial wastewater by raw and modified cotton stalk
حذف فلزات نیکل، کادمیم و کروم از پساب صنعتی با استفاده از ساقه پنبه خام و اصلاح شده
Journal of Biodiversity and Environmental Sciences Issue 5 (2014-10-28PP. 579-592 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
7.  سیدفرهاد موسویمهناز استکیبهروز مصطفی زادهسارا دهقانیمحمد خوروش
Linear and nonlinear modeling for predicting nickel removal from aqueous solutions
-
ENVIRONMENTAL ENGINEERING SCIENCE Issue 29 (2012-07-30PP. 765-775 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
6.  مهناز استکیمرضیه رضایتسیدحسن قاضی عسگرتقی خیامیان
Application of QSPR for prediction of percent conversion of esterification reactions in supercritical carbon dioxide using least squares support vector regression
-
JOURNAL OF SUPERCRITICAL FLUIDS Issue 54 (2010-08-15PP. 222-230 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
5.  مهناز استکیتقی خیامیانحمید نقاش
Three dimensional image analysis for prediction of vinyl triethoxysilane concentration and porosity percent of methyl methacrylate/ethylene glycol dimethacrylate copolymers using scanning electron microscopy
-
JOURNAL OF THE BRAZILIAN CHEMICAL SOCIETY Issue 6 (2010-06-15PP. 1001-1006 
  علمی-پژوهشی
None ISI
4.  مهناز استکیتقی خیامیان
Mechanistic-based descriptors for QSAR study of psychotropic drug toxicity
-
Chemical Biology and Drug Design Issue 72 (2008-11-15PP. 409-435 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
3.  شادپور ملک پورمهناز استکیفاطمه رفیع منزلتتقی خیامیان
APPLICATION OF FACTORIAL DESIGN METHOD FOR THE OPTIMIZATION OF REACTION CONDITIONS INFLUENCING VISCOSITY OF POLY (AMIDE-IMIDE-ETHER-URETHANE)S BASED PEG AND L- LEUCINE
-
IRANIAN POLYMER JOURNAL Issue 16 (2007-06-15PP. 21-29 
  علمی-پژوهشی
None ISI
2.  مهناز استکیبهرام همتی نژادتقی خیامیانافشان مهاجری
Multi-way analysis of quantum topological molecular similarity descriptors for modeling acidity constant of some phenolic compounds
-
Chemical Biology and Drug Design Issue 70 (2007-06-15PP. 413-423 

1.  تقی خیامیانعلی اصغر انصافیرضا تبارکیمهناز استکی
principal component -wavelet neural networks as a new multivariate calibration method
-
ANALYTICAL LETTERS Issue 38 (2005-06-15PP. 1477-1489 


Presentations in Seminars & Conferences


ملی معتبر 13. الهام دشتکیمهناز استکیعلی مهدی نیا
بررسی کموتاکسونومیک اسیدهای چرب در جلبک‌های ساحلی خلیج فارس: کاربرد یادگیری ماشینی برای شناسایی جلبک‌ها
Chemotaxonomic survey of fatty acids in littoral algae from the Persian Gulf: Application of machine learning for characterization of algae
سمینار دو سالانه کمومتریکس ایران دانشگاه قزوین، انجمن شیمی, قزوین, 1402/07/26 - 1402/07/27
ملی معتبر 12. افسانه ظهیریمهناز استکی
یادگیری ماشینی برای توصیف مشخصات فیتوشیمیایی چای سیاه در طول زمان دم کشیدن مختلف
Machine learning for characterization of the phytochemical profile of black tea during different infusion time
سمینار دو سالانه کمومتریکس ایران دانشگاه قزوین، انجمن شیمی, قزوین, 1402/07/26 - 1402/07/27
ملی معتبر 11. نسترن حسینیمهناز استکی
مطالعه مقایسه ای مشخصات فیتوشیمیایی چای سبز در زمان های مختلف دم کردن با استفاده از روش های یادگیری ماشینی
A comparative study of the phytochemical profile of greentea during various brewing times using machine learning methods
سمینار دو سالانه کمومتریکس ایران دانشگاه قزوین، انجمن شیمی, قزوین, 1402/07/26 - 1402/07/27
ملی معتبر 10. ناهید محمدیمهناز استکی
اصالت سنجی و طبقه‌بندی چای سیاه از منشأ جغرافیایی باریک بر اساس ترکیب روش‌های اثر انگشت UV-Vis و کمومتریکس
Authentication and classification of black tea from narrow-geographic origins based on the combination of UV-Vis fingerprinting and chemometric methods
سمینار دو سالانه کمومتریکس ایران دانشگاه قزوین، انجمن شیمی, قزوین, 1402/07/26 - 1402/07/27
ملی معتبر 9. مهناز استکیپروین احمدیبهمن فرجمند
دسته بندی پسته ایرانی بر اساس محتوای اسید چرب آنها با استفاده از کمومتریکس
Classification of Iranian pistachio according to their cultivars based on fatty acid composition and chemometrics
Iranian seminar of Analytical Chemistry دانشگاه شهید مدنی آذربایجان, تبریز, 2017-08-30 - 2017-09-01
ملی معتبر 8. مهناز استکیبهمن فرجمندمهدی اسدیمینا محمدلو
تشخیص و اندازه گیری تقلب افزودن مغز هسته زرد آلو به نمونه های پودر بادام به کمک آنالیز چند عنصری ترکیب شده با روشهای کمومتریکس
Detecting and quantifying apricot kernel adulteration in almond powder by multi-element analysis combined with chemometrics
Iranian seminar of Analytical Chemistry پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران, تهران, 2016-01-26 - 2016-01-28
ملی معتبر 7. مهناز استکیبهمن فرجمندالهام دشتکی
ارزیابی کمی تقلب بادام زمینی در نمونه های پودر بادام به کمک اثرانگشت کروماتوگرافی گازی اسیدهای چرب و روشهای کمومتریکس
Quantitative assessment of the adulteration of peanut in almond powder samples using gas chromatographic fatty acid fingerprinting and chemometrics
Iranian seminar of Analytical Chemistry پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران, تهران, 2016-01-26 - 2016-01-28
ملی معتبر 6. مهناز استکیبهمن فرجمندزهرا بیات
تشخیص و تعیین تقلب بادام زمینی در نمونه های پودر بادام با استفاده از طیف سنجی نشر نوری پلاسمای جفت شده القایی ترکیب شده با روشهای کمومتریکس
Detection and quantification of peanut adulteration in almond powder using inductively coupled plasma optical emission spectrometry combined with chemometrics
Iranian seminar of Analytical Chemistry پژوهشگاه شیمی و انجمن شیمی ایران, تهران, 2016-01-26 - 2016-01-28
ملی معتبر 5. الهام کوه پوربهمن فرجمندمهناز استکی
ترکیب روش استخراج مایع - مایع میکرو و ریزاستخراج فاز مایع پخشی جهت اندازه گیری کمی آنتی اکسیدان های فنولی در نمونه های روغن مایع خوراکی و آنالیز به کمک کروماتوگرافی گازی - آشکارساز یونش شعله
Combination of micro liquid-liquid extraction and dispersive liquid phase microextraction for quantification of some phenolic antioxidants in edible oil by gas chromatography-flame ionization detector
Iranian seminar of Analytical Chemistry پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران, تهران, 2016-01-26 - 2016-01-28
ملی معتبر 4. مهناز استکییداله کلاه درازیرقیه برخورداریزهرا احدیان
دسته بندی جغرافیایی گردوی ایرانی بر اساس محتوای اسید چرب با استفاده از روش های کمومتریکس
Classification of Iranian walnuts according to their geographical origin based on fatty acid composition and chemometrics
Iranian seminar of Analytical Chemistry دانشگاه شهید چمران اهواز, اهواز, 2015-03-14 - 2015-03-16
ملی معتبر 3. مهناز استکیسیاوش نوروزیزهرا شهسواری
اندازه گیری همزمان متیل پارابن و فنل با استفاده از الگوریتم تصویرسازی پی در پی و اسپکتروفوتومتری
Successive projections algorithm applied to spectrophotometric data for the simultaneous determination of methyl paraben and phenol in cosmetic products
Iranian seminar of Analytical Chemistry دانشگاه صنعتی اصفهان, اصفهان, 2014-02-25 - 2014-02-27
ملی معتبر 2. مهناز استکیشیما زندباف
اندازه گیری همزمان BHA و BHT با استفاده از اسپکتروفوتومتری سینتیکی و رگرسیون N-PLS
Simultaneous kinetic spectrophotometric determination of butylated hydroxytoluene and butylated hydroxyanisole using N-PLS regression
Iranian seminar of Analytical Chemistry دانشگاه صنعتی اصفهان, اصفهان, 2014-02-25 - 2014-02-26
ملی معتبر 1. مهناز استکی بارده
مقایسه شبکه عصبی موجک با ماشین بردار پشتیبان برای مدلسلزی بیو جذب یونهای کروم بر
Comparison of wavelet neural network and support vector machine for modeling of biosorption of chromium ions onto cotton residues
سمینار سیمی تجزیه ایران دانشگاه فردوسی مشهد, مشهد, 1391/12/08 - 1391/12/10