بازدید:26503 بروزرسانی: 16-07-1402
مقطع: کارشناسي ارشد
ردیف | نام دانشجو | تاریخ دفاع | رشته تحصیلی | موضوع | نوع نظارت |
18 | لیلا نمازی | بهمن 1388 | علوم و صنایع غذایی-کنترل کیفیت | امكان فرمولاسيون روغن فراسودمند از امگا 3 و امگا 6 از دانه هاي بزرك و گلرنگ و ارزيابي | استاد مشاور |
17 | مریم ابراهیمی | بهمن 1391 | علوم و صنایع غذایی | اثر گونه و زمان برداشت بر برخی از ویژگیهای کیفی و تغذیه ای روغن زیتون | استاد راهنما |
16 | مینا ختایی | اسفند 1392 | باغبانی | بررسی ویژگیهای مرفولوژیکی و فیزیولوژیکی اکوتیب های گیاه نسترن وحشی در استان زنجان | استاد مشاور |
15 | زهرا همدانی | مهر 1393 | ترویج و آموزش کشاورزی | بررسی دانش و اطلاعات انگور کاران شهرستان تاکستان در ارتباط با تولید و بسته بندی کشمش و راهکارهای بهبود آن | استاد مشاور |
14 | علی ایزدی کندازی | شهريور 1395 | علوم و صنایع غذایی | تولید نوشیدنی تخمیری فراسودمند یر پایه ی برنج توسط باکتری های لا کتوباسیلوس پلانتاروم ولاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس | استاد راهنما |
13 | فیروزه بذرافکن | شهريور 1395 | صنایع غذایی | اثر فرآیند تلخی زدایی توسط رزین پلی استایرن بر ترکیبات زیست فعال آب آلبالو تلخه (.Prunus Mahaleb L) | استاد راهنما |
12 | مریم جلیلی صفریان | بهمن 1395 | صنایع غذایی | بهینه سازی استخراج پلی ساکاریدها به کمک امواج فراصوت از غلاف نخود فرنگی و بررسی ویژگی های ضد اکسایشی و امولسیفایری آن | استاد مشاور |
11 | عارف نوروزی | آبان 1396 | صنایع غذایی | بهینه سازی استخراج ترکیبات زیست فعال به کمک امواج فراصوت از برگ های گیاه زولنگ (Eryngium Caucasicum Trautv) با استفاده از روش شناسی سطح - پاسخ | استاد مشاور |
10 | مهرداد موذنی | مهر 1396 | صنایع غذایی | تولید نان بدون گلوتن فراسودمند بر پایه آرد برنج و کینوا | استاد راهنما |
9 | ساناز ابراهیمی جم | آذر 1396 | صنایع غذایی | امکان سنجی تولید نوشیدنی تخمیری بدون گلوتن بر پایه کینوا توسط باکتری های پروبیوتیک | استاد راهنما |
8 | ویدا تاره | آبان 1396 | صنایع غذایی | بهینه سازی فرمولاسیون نان بدون گلوتن بر پایه آرد برنج و آمارانت ( گونه هیبریدوس) | استاد راهنما |
7 | زهره مختاری نصرابادی | بهمن 1396 | صنایع غذایی | بهینه سازی فرمولاسیون نان برنج بدون گلوتن غنی شده با آرد بذر چای ترش ( هیبیکوس سابداریفا) | استاد راهنما |
6 | کافیه بیگ زاده اشگه سو | بهمن 1396 | صنایع غذایی | بررسی تولید نوشیدنی تخمیری فراسودمند بر پایه ی سورگوم جوانه زده | استاد راهنما |
5 | 9.5 یاسمن پودی | بهمن 1396 | صنایع غذایی | بررسی اثر روش استخراج بر ویژگیهای کمی و کیفی ترکیبات زیست فعال از برگ گیاه فیجوا (Acca sellowian) | استاد مشاور |
4 | الهه زنگنه | شهريور 1398 | علوم و صنایع غذایی | استفاده از آرد کینوا در تهیه خمیر ترش تهیه شده از لاکتوباسیلوس پلانتاروم و ارزیابی اثر ان بر ویژگی های فیزیکی، شیمیایی و حسی نان های سنتی ایرانی (سنگک و لواش) | استاد راهنما |
3 | سوسن خزایی | شهريور 1398 | علوم و صنایع غذایی | بررسی امکان استفاده از آب ماست به عنوان جایگزین فاز ابی در فرمولاسیون مایونز | استاد راهنما |
2 | سیده زهرا سیدمحمدی فرد | ارديبهشت 1400 | علوم و صنایع غذایی | امکانسنجی غنیسازی ماست با روغن ریزپوشانیشده دانه چیا (Salvia hispanica L.) | استاد راهنما |
1 | روشنک ذوالقدری | شهريور 1400 | علوم و صنایع غذایی | بررسی امکان استفاده از کنسانتره پروتئینی سبوس برنج (رقم هاشمی) در فرمولاسیون کیک اسفنجی | استاد راهنما |
مقطع: کارشناسي
ردیف | نام دانشجو | تاریخ دفاع | رشته تحصیلی | موضوع | نوع نظارت |
10 | مریم جعفری | شهريور 1389 | علوم و صنایع غذایی | عسل | |
9 | مرتضی کاظمی | شهريور 1389 | علوم و صنایع غذایی | سوسیس و کالباس | |
8 | سپیده رجب پور | شهريور 1389 | علوم و صنایع غذایی | کنسرو رب گوجه فرنگی | |
7 | سالار میخوش | شهريور 1389 | علوم و صنایع غذایی | کنسرو ماهی تن | |
6 | محسن صادقپور | شهريور 1389 | علوم و صنایع غذایی | نوشابه های گازدار | |
5 | فرانک زندی | شهريور 1389 | علوم و صنایع غذایی | ماکارونی | |
4 | آرزو کیانی | شهريور 1389 | علوم و صنایع غذایی | ماء الشعیر | |
3 | ملیحه رحمتی | شهريور 1389 | علوم و صنایع غذایی | فراورده های گوشتی | |
2 | سحر ودادی , مینا خازنی | اسفند 1391 | صنایع غذایی | بررسی اثر ضداکسایشی و ضد باکتریایی عصاره پوست سبز گردو | |
1 | مهسا کوثری | ارديبهشت 1392 | صنایع غذایی | بررسی تولید ماکارونی تازه |