با توجه به نقش پژوهش و فناوری در توسعه جوامع و اثرگذاری دانشگاهها در این موضوع، لزوم ارتباط آنها با صنایع و دستگاههای اجرایی در سالهای اخیر بیش از پیش پر رنگ شده است. بنیان نهادن اقتصاد کلان کشور بر مبنای دانش و رفع نیازها و مشکلات صنایع داخلی و بینیاز کردن آنها از وابستگیهای خارجی از رسالتهای اصلی دانشگاهها در تحقق اقتصاد مقاومتی هستند.
مشارکت در فعالیتها و برنامهریزیهای ملی و منطقهای، اجرای قراردادهای پژوهشی تقاضامحور، ارائه دستاوردهای مهم در راستای حل مسائل کشور، همکاریهای ویژه با نهادها و صنایع کشور برای بهبود بهرهوری و کارایی و نقشآفرینی مؤثر در ایجاد و فعالیت شبکههای علمی و تشکلهای تخصصی اثرگذار از مهمترین شاخصهای شناسایی اعضای هیئتعلمی برتر در همکاری با جامعه و صنعت مطرح شده است.
در این مسیر اهمیت مستندسازی و معرفی دستاوردهای دانشگاهها و پژوهشگاههای کشور بیش از پیش به چشم میآید. لذا دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت عتف هر ساله اقدام به شناسایی و تدوین قراردادهای برگزیده دانشگاهها و پژوهشگاهها مینماید.
خوشبختانه در سال 1403 تعداد دو طرح اجرا شده توسط دکتر امیر جباری از دانشکده علوم انسانی و دکتر مصطفی یارقلی از دانشکده مهندسی در فهرست طرحهای برتر در حوزه صنعت قرار گرفتند. همچنین، دکتر مجید حیدری از دانشکده فنی و مهندسی، دکتر محمدتقی حیدری دانشکده علوم انسانی و دکتر اکبر حسنی دانشکده کشاورزی در فهرست برترین اساتید فعال در حوزه ارتباط با جامعه و صنعت قرار گرفتند.
ادامه اخبار با موضوع اهم دستاوردها، افتخارات، نشان های دانشگاه
به منظور ارائه خدمات بهتر، هرگونه پیشنهاد و انتقاد سازنده خود را با ما در میان بگذارید