خانه :: اساتید :: اخبار

بازدید:14494   بروزرسانی: 29-07-1403

Mohsen Zandi

راهنمايي/مشاوره پروژه هاي دانشجويي


مقطع: کارشناسي ارشد
ردیف نام دانشجو تاریخ دفاع رشته تحصیلی موضوع نوع نظارت
22 فائزه نوائی در حال انجاممهندسی صنایع غذایی-صنایع غذایی ساخت فیلم‌های کامپوزیتی چندلایه فعالِ مغناطیسی و هادی بر پایه موسیلاژ دانه بالنگو-ژلاتین، Fe3O4، TiO2 و اسانس زیره   استاد راهنما
21 محمد پیله‌فروش‌ها در حال انجاممهندسی صنایع غذایی-صنایع غذایی ارزیابی فیلم‌های کامپوزیتی چند منظوره آلژینات-ایزوله پروتئین نخود‌فرنگی/عصاره گل انار/اکسید روی/ Fe3O4 با خصوصیات هدایت الکتریکی و مغناطیسی   استاد راهنما
20 سید مجتبی جلالی چیمه شهريور  1403مهندسی صنایع غذایی-فناوري تولید و بررسی خصوصیات فیلم کامپوزیتی بر پایه موسیلاژ اسفرزه و دی‌اکسید تیتانیوم لمینیت شده با الیاف زئین الکتروریسی شده حاوی عصاره پوست سبز گردو   استاد راهنما
19 دنيا ايازي شهريور  1403مهندسی صنایع غذایی-صنایع غذایی ساخت و ارزیابی خصوصیات فیلم‌های خوراکی زیست فعال دولایه با الکترواسپان‌های زئین حاوی اسانس زیره سبز  
[Abstract] 
استاد راهنما
18 رومینا ولیزاده شهريور  1403مهندسی صنایع غذایی-صنایع غذایی ارزیابی خصوصیات الکترواسپان‌های زئین حاوی عصاره گل انار لمینت شده بر روی فیلم صمغ دانه مرو -ژلاتین به عنوان فیلم‌ خوراکی زیست‌فعال دولایه  
[Abstract] 
استاد راهنما
17 مینا نصیری ارديبهشت  1403مهندسی صنایع غذایی-صنایع غذایی تولید و بررسی خصوصیات فیلم کامپوزیتی بر پایه موسیلاژ اسفرزه و الیاف زئین الکتروریسی شده حاوی اسانس بادرشبویه   استاد مشاور
16 شقايق جوادي ارديبهشت  1403مهندسی صنایع غذایی-فناوري خشک كردن كف پوشی شلیل شمس: بهینه سازی تر كیب كف و خواص فیزيکیوشیمیايی پودر آ ن   استاد مشاور
15 یاشار شاهدی شهريور  1402مهندسی صنایع غذایی-صنایع غذایی ارزيابي و مدل‌سازي تغييرات كيفي گيلاس (Prunus avium L.) پوشش‌دهي‌شده با موسیلاژ دانه بالنگو-ژلاتين حاوي اسانس شويد (Anethum graveolens L.) و اكسيد روي طي نگهداري سرد   استاد راهنما
14 سمیرا داودی معمار شهريور  1402مهندسی صنایع غذایی-صنایع غذایی تولید و ارزیابی فیلم خوراکی بر پایه موسیلاژ دانه گوجه فرنگی - ژلاتین    استاد راهنما
13 هانیه ایزدی شهريور  1402مهندسی صنایع غذایی-صنایع غذایی ارزيابي و مدل‌سازي تغييرات كيفي فیله ماهي قزل‌آلای پوشش‌داده‌شده بر پایه پوشش فعال موسيلاژ دانه گوجه‌فرنگي-پروتئين آب پنير حاوي اسانس موسير طي نگهداري   استاد راهنما
12 شبنم صفری تير  1402مهندسی صنایع غذایی-صنایع غذایی بررسی و مدل‌سازی تاثير انجمادزدایی مقاومتی بر خصوصيات فيزيكي‌وشيميايي و كيفي گوشت بوقلمون منجمد    استاد راهنما
11 هاجر صباغ شهريور  1401مهندسی صنایع غذایی-فناوری بهینه‌سازی فرمولاسیون تافی فراسودمند تهیه شده از ارده¬ی کنجد و شیره انگور   استاد مشاور
10 نرگس نيكومنش تير  1401مهندسی صنایع غذایی-صنایع غذایی بهینه‌سازی و مدل‌سازی فرایند استخراج عصاره گیاه بابا آدم (Arctium lappa L.) با روش حرارت‌دهي مقاومتي و ارزيابي خصوصيات ضد ميكروبي، فيزيكي ‌و مكانيكي فيلم سلولز استات حاوي عصاره بابا آدم    استاد راهنما
9 رويا جعفري خرداد  1401مهندسی صنایع غذایی-صنایع غذایی بهینه‌سازی و مدل‌سازی فرایند استخراج اسانس از گیاه انیسون (Pimpinella anisum L) به کمک ‌روش‌های سبز و مدل‌سازی تغییرات فیزیکی‌وشیمیایی کدو سبز پوشش‌دهی شده با پوشش فعال ژلاتین- آلژینات طی نگهداری    استاد راهنما
8 پروانه کرمی شهريور  1400مهندسی صنایع غذایی-صنایع غذایی بهینه‌سازی و مدل‌سازی استخراج روغن ضروری اندام هوایی بومادران (Achillea millefolium) به کمک تقطیر مقاومتی و مدل‌سازی سینتیک رهایش کنترل‌شده آن از فیلم فعال در محیط شبیه‌سازی شده غذایی   استاد راهنما
7 سیده زهرا سید محمدی‌فرد ارديبهشت  1400مهندسی صنایع غذایی-تکنولوژی امکان‌سنجی غنی‌سازی ماست با روغن بذر چیای (Salvia hispanica L.) ریز‌پوشانی‌شده    استاد راهنما
6 حامد زمانی شهريور  1399مهندسی صنایع غذایی-تکنولوژی طراحی، ساخت و بررسی عملکرد یک خشک کن هیبریدی برای محصولات کشاورزی   استاد راهنما
5 مهدی جعفری بهمن  1398مهندسی صنایع غذایی-تکنولوژی مقایسه کارایی محیط های کشت تولیدی از ضایعات خرما با استفاده از امواج اولتراسوند و ماکروویو مایکرویو با نمونه استاندارد بر اساس پروتکل صحه گذاری روش های جایگزین    استاد مشاور
4 رحیم سلیمی شهريور  1396مهندسی صنایع غذایی-تکنولوژی تولید شکلات پروبیوتیک حاوی باکتری بیفیدوباکتریوم بیفیدوم ریزپوشانی شده به روش ژل آلژینات-کیتوزان وبررسی خواص فیزیکوشیمیایی،حسی و میزان ماندگاری آن   استاد راهنما
3 شکوفه سوخته زاری شهريور  1395مهندسی صنایع غذایی-تکنولوژی استفاده از غشای نانوالیاف سلولز باکتریایی به عنوان حامل عصاره گیاه تشنه داری (Scrophularia striata) و تاثیر آن در افزایش پایداری اکسیداتیو روغن سویا   استاد مشاور
2 سلدا صبوری تير  1395مهندسی صنایع غذایی-تکنولوژی بررسی تاثیر بسته بندی های نانوکامپوزیتی ضدمیکروبی در حفظ کیفیت سیب    استاد راهنما
1 زهره کریمی خرداد  1395مهندسی صنایع غذایی-تکنولوژی بررسی تاثیر بسته بندی های نانوکامپوزیتی ضدمیکروبی در حفظ کیفیت انگور در دمای یخچالی و محیط   استاد راهنما