بازدید:27198 بروزرسانی: 12-08-1403
مقطع: کارشناسي ارشد
ردیف | نام دانشجو | تاریخ دفاع | رشته تحصیلی | موضوع | نوع نظارت |
16 | مریم جلیلی صفریان | بهمن 1395 | فناوری مواد غذایی | بهینه سازی استخراج پلی ساکاریدها به کمک امواج فراصوت از غلاف نخود فرنگی و بررسی ویژگی های ضد اکسایشی و امولسیفایری آن | استاد مشاور |
15 | مسعود قربانی | تير 1395 | فناوری مواد غذایی | استخراج ترکیبات موثره از غلاف نخودفرنگی به عنوان منبع طبیعی آنتی اکسیدان | استاد مشاور |
14 | عارف نوروزی | آبان 1396 | فناوری مواد غذایی | بهينه سازي استخراج تركيبات زيست فعال به كمك امواج فراصوت از برگ هاي گياه زولنگ (Eryngium Caucasicum Trautv) با استفاده از روش شناسي سطح - پاسخ | استاد راهنما |
13 | میترا موسوی | در حال انجام | فناوری مواد غذایی | مدلسازی و بهینه سازی استخراج ترکیبات زیست فعال از برگ گیاه فیجوآ (sellowiana Berg) با استفاده از دی اکسید کربن فوق بحرانی | استاد راهنما |
12 | یاسمن پودی | در حال انجام | فناوری مواد غذایی | بررسی اثر روش استخراج بر ویژگیهای کمی و کیفی ترکیبات زیست فعال از برگ گیاه فیجوآ | استاد راهنما |
11 | علی رضا همتی | شهريور 1396 | فناوری مواد غذایی | بررسی مقایسه ای تاثیر روش های خشک کردن بر خصوصیات کمی و کیفی اسانس اندام هوایی گیاه چویر و ارزیابی تاثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا در شرایط انبارش تسریع شده | استاد مشاور |
10 | الناز رفعت نژاد | آبان 1396 | فناوری مواد غذایی | بهینه سازی استخراج پلی ساکاریدهای محلول درآب برگ گیاه پنیرک به کمک امواج فراصوت و بررسی ویژگی های ضد اکسایشی و ضد التهابی آن | استاد مشاور |
9 | مه رو مرادیان | در حال انجام | فناوری مواد غذایی | بهینه سازی استخراج پلی ساکاریدها به کمک امواج فراصوت از برگ فی جوآ و بررسی ویژگی های ضد اکسایشی و عملکردی آن | استاد مشاور |
8 | مینا سالارنیا | در حال انجام | فناوری مواد غذایی | تاثیر نانوکامپوزیت ضدمیکروبی کازئینات سدیم حاوی فیبر و روغن دانه شاهدانه بر زمان ماندگاری و ویژگیهای شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشی طی دوره نگهداری در یخچال | استاد مشاور |
7 | آلا قاسمی کیا | دي 1397 | فناوری مواد غذایی | بررسی ویژگی های ساختاری و عملکردی مزدوج کازئینات سدیم-صمغ شنبلیله حاصل از واکنش میلارد | استاد مشاور |
6 | نازنین زهرا بشارتی | بهمن 1397 | فناوری مواد غذایی | بررسی اثر روش های مختلف خشک کردن و پیش تیمارهای فراصوت و مایکروویو بر سینتیک خشک کردن و استخراج ترکیبات زیست فعال از اندام هوایی همیشه بهار | استاد راهنما |
5 | حامد زمانی | در حال انجام | فناوری مواد غذایی | طراحی، ساخت و بررسی عملکرد یک خشک کن هیبریدی برای محصولات کشاورزی | استاد مشاور |
4 | فرشته نوروزی | در حال انجام | فناوری مواد غذایی | استخراج ترکیبات زیست فعال توسط حلال به کمک امواج فراصوت از دانه کدوی تخم کاغذی (Cucurbita pepo subsp. pepo var. Styriaca) و ارزیابی تاثیر عصاره به دست آمده بر پایداری اکسایشی گوشت چرخ کرده | استاد راهنما |
3 | سمانه منجم | در حال انجام | فناوری مواد غذایی | بررسي تاثير سامانه هاي امولسيوني حاوي ژل آلوئه ورا و روغن شاهدانه جهت حفظ ويژگي هاي پس از برداشت گوجه گيلاسي | استاد مشاور |
2 | رعنا روشنی نشاط | در حال انجام | فناوری مواد غذایی | بررسي اثر پوشش خوراكي بر پايه صمغ فارسي حاوي تركيبات زيست فعال برگ به ليمو بر افزايش زمان ماندگاري فيله ماهي قزل آلاي رنگين كمان | استاد راهنما |
1 | سحر قهرمانی | در حال انجام | فناوری مواد غذایی | - | استاد مشاور |