علمی-پژوهشی ISI-JCR | 111.
رومینا ولی زاده الماسی, محسن زندی, علی گنجلو, نازیلا دردمه
Eco-friendly nanocomposite biofilm based on sage seed gum/gelatin/TiO2: Fabrication and characterization Eco-friendly nanocomposite biofilm based on sage seed gum/gelatin/TiO2: Fabrication and characterization INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES Issue 283 (2024-12-01) PP. 1-14
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 110.
زینب حسنلوفرد, محسن زندی, مهدی قره خانی, علی گنجلو, لیلا روفه گری نژاد
Novel Green Method for Enhancing the Extraction Efficiency of Bioactive Compounds: Falcaria vulgaris Extract Novel Green Method for Enhancing the Extraction Efficiency of Bioactive Compounds: Falcaria vulgaris Extract JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY Issue 2024 (2024-11-07) PP. 1-13
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 109.
رومینا ولی زاده الماسی, محسن زندی, علی گنجلو, نازیلا دردمه
Electrospun zein fibers loaded with pomegranate flower extract: Characterization and release behavior Electrospun zein fibers loaded with pomegranate flower extract: Characterization and release behavior Food Bioscience Issue 62 (2024-10-30) PP. 1-10
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 108.
دنیا ایازی, محسن زندی, علی گنجلو, نازیلا دردمه
Bioactive electrospun zein fibers integrated with ZnO nanoparticles: In vitro investigations Bioactive electrospun zein fibers integrated with ZnO nanoparticles: In vitro investigations Food Bioscience Issue 62 (2024-10-24) PP. 1-11
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 107.
سمیرا داودی معمار, محسن زندی, علی گنجلو
Fabrication and characterization of novel biodegradable films based on tomato seed mucilage and gelatin plasticized with polyol mixtures Fabrication and characterization of novel biodegradable films based on tomato seed mucilage and gelatin plasticized with polyol mixtures FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING Issue 148 (2024-09-17) PP. 187-197
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 106.
دنیا ایازی, محسن زندی, علی گنجلو, نازیلا دردمه
Biodegradable active composite film based on pea protein isolate, sage seed gum, and cumin essential oil: Fabrication and characterization Biodegradable active composite film based on pea protein isolate, sage seed gum, and cumin essential oil: Fabrication and characterization REACTIVE & FUNCTIONAL POLYMERS Issue 204 (2024-08-24) PP. 1-13
|
نشریه علمی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 105.
زهره دلیری سوسفی, ماندانا بی مکر, علی گنجلو
Optimization of Microwave-Assisted Extraction of Bioactive Compounds from Veronica Persica using Response Surface Methodology Optimization of Microwave-Assisted Extraction of Bioactive Compounds from Veronica Persica using Response Surface Methodology Journal of Human Environment and Health Promotion Issue 3 (2024-07-15) PP. 143-151
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 104.
سمیرا داودی معمار, محسن زندی, علی گنجلو
Characterization of nanocomposite films based on tomato seed mucilage, gelatin and TiO2 nanoparticles Characterization of nanocomposite films based on tomato seed mucilage, gelatin and TiO2 nanoparticles PROGRESS IN ORGANIC COATINGS Issue 192 (2024-07-01) PP. 1-11
|
علمی-پژوهشی Scopus | 103.
محدثه یوسفی, ماندانا بی مکر, محمد قریشی, علی گنجلو
Effect of Supercritical CO2 and Microwave-assisted Extraction Methods on Bioactive Compounds Extraction from Silybum marianum Seed تاثیر روشهای دی اکسید کربن فوق بحرانی و مایکروویو بر استخراج ترکیبات زیستفعال از دانه خارمریم Journal of food science and technology Issue 21 (2024-06-10) PP. 30-44
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 102.
شبنم صفری, محسن زندی, علی گنجلو
Effect of novel infrared–ohmic thawing method on the thawing rate and minced turkey breast quality Effect of novel infrared–ohmic thawing method on the thawing rate and minced turkey breast quality INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY Issue (6)59 (2024-06-01) PP. 3791-3803
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 101.
نرگس نیکومنش, محسن زندی, علی گنجلو
Development of ohmic-assisted green extraction technique with ultrasonic and microwave pretreatments: Burdock (Arctium lappa L.) root extract Development of ohmic-assisted green extraction technique with ultrasonic and microwave pretreatments: Burdock (Arctium lappa L.) root extract CHEMICAL ENGINEERING AND PROCESSING Issue 199 (2024-05-30) PP. 1-12
|
علمی-پژوهشی Scopus | 100.
فرشته نوروزی, ماندانا بی مکر, علی گنجلو, مجید امین زارع
Evaluation the effect of Cucurbita pepo seeds bioactive compounds obtained via ultrasound-assisted extraction on oxidative stability of ground mutton meat بررسی تأثیر افزودن ترکیبات زیستفعال دانهی کدو تخم کاغذی استخراج شده به روش حلال با کمک امواج فراصوت بر پایداری اکسایشی گوشت گوسفند چرخ شده Journal of food science and technology Issue 146 (2024-03-20) PP. 68-81
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 99.
نرگس نیکومنش, محسن زندی, علی گنجلو
Development of eco-friendly cellulose acetate films incorporated with Burdock (Arctium lappa L.) root extract توسعه فیلمهای استات سلولز سازگار با محیط زیست همراه با عصاره ریشه بیدمشک (Arctium lappa L.) PROGRESS IN ORGANIC COATINGS Issue 186 (2024-01-15) PP. 1-13
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 98.
نرگس خلفی, مریم قراچورلو, علی گنجلو, شیما یوسفی
Release kinetics, color stability and antioxidant activity of red cabbage anthocyanins encapsulated in zein electrospun nanoribbons Release kinetics, color stability and antioxidant activity of red cabbage anthocyanins encapsulated in zein electrospun nanoribbons J FOOD MEAS CHARACT شماره https://doi.org/10.1007/s11694 (1402/09/17) صفحات 1-9
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 97.
رویا جعفری, محسن زندی, علی گنجلو
Modeling of microwave- and ultrasound-ohmic-assisted hydro-distillation extraction of the Pimpinella anisum essential oil Modeling of microwave- and ultrasound-ohmic-assisted hydro-distillation extraction of the Pimpinella anisum essential oil JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING Issue 46(11) (2023-11-30) PP. 1-10
|
نشریه علمی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 96.
علیرضا همتی, علی گنجلو, کامبیز ورمیرا, ماندانا بی مکر
Evaluation of Oxidation Development of Soybean Oil Enriched with Essential Oil from Aerial Parts of Ferulago angulata Boiss during Accelerated Storage ارزیابی پیشرفت اکسایش روغن سویا غنی شده با اسانس اندام هوایی چویر حین انبارش تسریع شده پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران - iranian food science & Technology Research Journal Issue 4 (2023-10-23) PP. 399-414
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 95.
فاطمه مجردی, ماندانا بی مکر, علی گنجلو
Effect of bio-edible coating based on Lallemantia iberica seed mucilage incorporated with Malva sylvestris leaf bioactive compounds on oxidative stability of turkey meat Effect of bio-edible coating based on Lallemantia iberica seed mucilage incorporated with Malva sylvestris leaf bioactive compounds on oxidative stability of turkey meat J FOOD MEAS CHARACT شماره 1 (1402/07/17) صفحات 1-11
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 94.
نرگس خلفی, مریم قراچورلو, علی گنجلو, شیما یوسفی
Electrospun zein nanofibers containing anthocyanins extracted fromred cabbage (Brassica oleracea L.) Electrospun zein nanofibers containing anthocyanins extracted fromred cabbage (Brassica oleracea L.) JOURNAL OF FOOD SCIENCE Issue DOI: 10.1111/1750-3841.16780 (2023-10-06) PP. 1-10
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 93.
زینب حسنلوفرد, مهدی قره خانی, محسن زندی, علی گنجلو, لیلا روفه گری نژاد
Fabrication and characterization of cellulose acetate film containing Falcaria vulgaris extract Fabrication and characterization of cellulose acetate film containing Falcaria vulgaris extract CELLULOSE Issue 1 (2023-06-27) PP. 1-21
|
نشریه علمی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 92.
فریبا حدیدی, علی گنجلو, ممدهادی فکور
Optimization of Non-dairy Dessert Formulation based on Almond Milk Containing Tragacanth Gum and Stevia Sweetener بهینه سازی فرمولاسیون دسر غیر لبنی بر پایه شیر بادام حاوی صمغ کتیرا و شیرین کننده استویا پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران - iranian food science & Technology Research Journal Issue 1 (2023-05-24) PP. 125-142
|
علمی-پژوهشی Scopus | 91.
محسن زندی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر, مینا نصیری
Ohmic heating extraction of radish (Raphanus sativus L.) leaf extract: Numerical optimization and kinetic modelling استخراج عصاره فنولی از برگ تربچه (Raphanus sativus L.) به روش حرارتدهی مقاومتی: بهینهسازی عددی و مدلسازی سینتیکی Journal of food science and technology Issue 20)135( (2023-05-10) PP. 141-157
|
نشریه علمی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 90.
پریوش زندی, ماندانا بی مکر, علی گنجلو
Optimization of microwave-assisted extraction of bioactive compounds from aerial parts of Catharanthus roseus L. بهینهسازی استخراج ترکیبات زیستفعال از اندام هوایی پروانش به کمک مایکروویو فناوری های جدید در صنعت غذا شماره 2 (1401/11/19) صفحات 153-169
|
علمی-پژوهشی Scopus | 89.
فریبا حدیدی, علی گنجلو, ممدهادی فکور
Evaluation the Effect of Tragacanth Gum and Stevia on Physicochemical and Sensory Properties of Almond Milk-Based Non-Dairy Dessert during Cold Storage ارزیابی اثر صمغ کتیرا و استویا بر خصوصیات فیزیکیوشیمیایی و حسی دسر غیر لبنی بر پایه شیر بادام حین دوره نگهداری سرد Journal of food science and technology Issue 131 (2022-12-31) PP. 59-70
|
علمی-پژوهشی Scopus | 88.
زینب حسنلوفرد, مهدی قره خانی, محسن زندی, لیلا روفه گری نژاد, علی گنجلو
Kinetic modeling and artificial neural network approach for the modelling of Ohmic-assisted extraction of Falcaria vulgaris extract مدلسازی سینتیکی و رویکرد شبکه عصبی مصنوعی فرایند استخراج به روش حرارتدهی مقاومتی عصاره غازیاغی Journal of food science and technology Issue 19)131( (2022-12-31) PP. 173-186
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 87.
لیدا عبادی قره کوره, علی گنجلو, حامد همیشه کار, ماندانا بی مکر
Fabrication and characterization of costmary essential oil loaded salep-polyvinyl alcohol fast-dissolving electrospun nanofibrous mats Fabrication and characterization of costmary essential oil loaded salep-polyvinyl alcohol fast-dissolving electrospun nanofibrous mats Journal of Food Measurement and Characterization Issue https://doi.org/10.1007/s11694 (2022-12-30) PP. 1-18
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 86.
رویا جعفری, محسن زندی, علی گنجلو
Effect of ultrasound and microwave pretreatments on extraction of anise (Pimpinella anisum L.) seed essential oil by ohmic-assisted hydrodistillation تاثیر پیشتیمارهای فراصوت و مایکروویو بر استخراج اسانس بذر انیسون (Pimpinella anisum L.) به روش تقطیر مقاومتی Journal of Applied Research on Medicinal and Aromatic Plants شماره 31 (1401/09/24) صفحات 1-13
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 85.
رویا جعفری, محسن زندی, علی گنجلو
Characterization of Alginate-Gelatin Edible Film Containing Anise (Pimpinella anisum L.) Essential Oil مشخصات فیلم خوراکی آلژینات-ژلاتین حاوی اسانس انیسون (Pimpinella anisum L.) JOURNAL OF POLYMERS AND THE ENVIRONMENT Issue 1 (2022-12-02) PP. 1-16
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 84.
پروانه کرمی, محسن زندی, علی گنجلو
Evaluation of key parameters during ohmic-assisted hydro-distillation of essential oil from aerial part of yarrow (Achillea millefolium L.) ارزیابی متغیرهای مهم طی تقطیر مقاومتی اسانس حاصل از اندام هوایی بومادران (Achillea millefolium L.) Journal of Applied Research on Medicinal and Aromatic Plants شماره 31 (1401/09/10) صفحات 1-11
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 83.
محمدرضا اعجمی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر
Continuous fast microwave-assisted extraction of radish leaves polysaccharides: optimization, preliminary characterization, biological, and techno-functional properties Continuous fast microwave-assisted extraction of radish leaves polysaccharides: optimization, preliminary characterization, biological, and techno-functional properties Biomass Conversion and Biorefinery Issue https://doi.org/10.1007/s13399 (2022-11-12) PP. 1-14
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 82.
رعنا روشنی نشاط, ماندانا بی مکر, علی گنجلو
Effects of Zedo gum edible coating enriched with microwave‑agitated bed extracted bioactive compounds from lemon verbena leaves on oxidative stability of Oncorhynchus mykiss Effects of Zedo gum edible coating enriched with microwave‑agitated bed extracted bioactive compounds from lemon verbena leaves on oxidative stability of Oncorhynchus mykiss Journal of Food Measurement and Characterization Issue 16 (2022-11-03) PP. 1-14
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 81.
علی گنجلو, ماندانا بی مکر, پریسا نظری
Process optimization for low-fat deep-fried zucchini slices preparation: Effect of Aloe vera gel coating concentration, frying temperature, and frying time Process optimization for low-fat deep-fried zucchini slices preparation: Effect of Aloe vera gel coating concentration, frying temperature, and frying time JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION Issue 00 (2022-09-12) PP. 1-13
|
علمی-پژوهشی Scopus | 80.
الا قاسمی کیا, علی گنجلو, ماندانا بی مکر
Optimization of Ultrasound-assisted Extraction of Fenugreek Seed Protein and Evaluation of Its Structural, Functional Properties and Antioxidant Activity بهینهسازی استخراج پروتئین دانه شنبلیله به کمک امواج فراصوت و بررسی خصوصیات ساختاری، عملکردی و فعالیت ضد اکسایشی آن Journal of food science and technology Issue 126 (2022-08-01) PP. 39-55
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 79.
پروانه کرمی, محسن زندی, علی گنجلو
Evaluation of physicochemical, mechanical, and antimicrobial properties of gelatin-sodium alginate-yarrow (Achillea millefolium L.) essential oil film ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیائی، مکانیکی و ضدمیکروبی فیلم ژلاتین-آلژینات سدیم حاوی اسانس بومادران JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION Issue 46(7) (2022-07-15) PP. 1-14
|
علمی-پژوهشی Scopus | 78.
محسن زندی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر
Encapsulation of musk willow (Salix aegyptiaca L.) essential oil with sodium alginate and whey protein: Characterization, controlled release and mathematical modeling درونپوشانی اسانس بیدمشک (Salix aegyptiaca L.) با آلژینات سدیم و پروتئین آب پنیر: خصوصیات، رهایش کنترل شده و مدلسازی ریاضی Journal of food science and technology Issue 19)125( (2022-07-01) PP. 121-133
|
علمی-پژوهشی Scopus | 77.
علی گنجلو, محسن زندی, ماندانا بی مکر
valuation of Color and Texture Features of Low-calorie Doughnut Containing Maltodextrin using Machine Vision System بررسی خصیصههای رنگی و بافتی دونات کم کالری حاوی مالتودکسترین با استفاده از سامانه بینایی ماشین Journal of food science and technology Issue 125 (2022-07-01) PP. 11-21
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 76.
ویدا تاره, سهیلا زرین قلمی , علی گنجلو
Optimization of amaranth flour, whey protein powder, and xanthan gum levels in the development of gluten-free Barbari bread using response surface methodology بهبود نان بربری بدون گلوتن با بهینه سازی سطوح آرد آمارانت، پودر آب پنیر و صمغ زانتان توسط روش سطح پاسخ JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION Issue 46(8) (2022-06-09) PP. 1-9
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 75.
رویا جعفری, محسن زندی, علی گنجلو
Effect of gelatin–alginate coating containing anise (Pimpinella anisum L.) essential oil on physicochemical and visual properties of zucchini (Cucurbita pepo L.) fruit during storage تأثیر پوشش ژلاتین-آلژینات حاوی اسانس انیسون (Pimpinella anisum L.) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بصری میوه کدو سبز (Cucurbita pepo L.) در زمان نگهداری JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION Issue (8)46 (2022-05-12) PP. 1-18
|
علمی-پژوهشی Scopus | 74.
پروانه کرمی, محسن زندی, علی گنجلو
Mathematical, fuzzy logic and artificial neural network modeling of extraction kinetics of essential oil from aerial parts of yarrow (Achillea millefolium L.) using ohmic-assisted hydrodistillation مدلسازی ریاضی، منطق فازی و شبکه عصبی مصنوعی سینتیک استخراج اسانس از اندام هوایی بومادران (Achillea millefolium L.) با روش تقطیر مقاومتی Journal of food science and technology Issue (123)19 (2022-05-04) PP. 341-354
|
نشریه علمی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 73.
سمانه منجم, علی گنجلو, ماندانا بی مکر
Effect of Aloe vera gel edible coating on bioactive compounds of cherry tomato during storage at different temperatures تاثیر پوشش خوراکی ژل آلوئه ورا بر ترکیبات زیست فعال گوجه فرنگی گیلاسی حین نگهداری در دماهای مختلف پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران - iranian food science & Technology Research Journal Issue 18 (2022-04-24) PP. 21-39
|
نشریه علمی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 72.
محسن زندی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر, ابوالفضل قره باغی
Quality grading of grapes coated with Farsi gum and hemp seed oil emulsion based on surface defects using RGB and binary images درجهبندی کیفی انگور پوششدهیشده با امولسیون صمغ فارسی و روغن شاهدانه بر اساس صدمات سطحی با استفاده از تصاویر RGB و دودویی پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران - iranian food science & Technology Research Journal Issue 18 (2022-04-23) PP. 51-64
|
علمی-پژوهشی Scopus | 71.
پروانه کرمی, محسن زندی, علی گنجلو
Investigation and modeling of the release kinetics of yarrow (Achillea millefolium L.) essential oil from gelatin-sodium alginate active film into food simulants ارزیابی و مدل سازی سینتیک رهایش اسانس بومادران (Achillea millefolium L.) از فیلم فعال ژلاتین-آلژینات سدیم به شبیه سازهای غذایی Journal of food science and technology Issue (122)19 (2022-04-05) PP. 183-198
|
علمی-پژوهشی Scopus | 70.
محسن زندی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر
Kinetic modeling and optimization of musk willow (Salix aegyptiaca L.) essential oil extraction process of using ultrasound assisted hydrodistillation مدلسازی سینتیکی و بهینهسازی فرآیند استخراج اسانس بیدمشک (Salix aegyptiaca L.) با استفاده از تقطیر آبی با کمک فراصوت Journal of food science and technology Issue 121(18) (2022-02-20) PP. 93-106
|
علمی-پژوهشی Scopus | 69.
سمانه منجم, علی گنجلو, ماندانا بی مکر
Evaluation and Kinetics Modelling of Some Postharvest Characteristics Changes of Cherry Tomato Coated with Fresh Aloe vera Gel during Storage at Different Temperatures ارزیابی و مدلسازی سینتیک تغییرات برخی از ویژگیهای پس از برداشت گوجهفرنگی گیلاسی پوششدار شده با ژل تازه آلوئهورا حین انبارمانی در دماهای مختلف Journal of food science and technology Issue 119 (2021-12-22) PP. 17-33
|
علمی-پژوهشی Scopus | 68.
محسن زندی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر
Ohmic assisted hydrodistillation extraction of musk willow (Salix aegyptiaca L.) essential oil and artificial neural network modeling of extraction kinetic استخراج اسانس بیدمشک (Salix aegyptiaca L.) با روش تقطیر مقاومتی و مدلسازی سینتیک استخراج با شبکه عصبی مصنوعی Journal of food science and technology Issue 120-18 (2021-12-08) PP. 173-186
|
علمی-پژوهشی Scopus | 67.
علیرضا همتی, علی گنجلو, کامبیز ورمیرا, ماندانا بی مکر
Influence of Different Drying Methods on Extraction Yield, Chemical Compositions, Total Phenolic and Flavonoid Contents and Antioxidant Activity of Essential Oil from Aerial Parts of Ferulago angulata Boiss.. تاثیر روشهای مختلف خشک کردن بر بازده استخراج، ترکیبات شیمیایی، محتوای فنولی و فلاونوئیدی کل و فعالیت ضد اکسایشی اسانس اندام هوایی گیاه چویر (Ferulago angulata Boiss) Journal of food science and technology Issue 117 (2021-10-23) PP. 119-132
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 66.
فاطمه مجردی, ماندانا بی مکر, علی گنجلو
Feasibility of Hydroethanolic Solvent System for Bioactive Compounds Recovery from Aerial Parts of Silybum marianum and Kinetics Modeling Feasibility of Hydroethanolic Solvent System for Bioactive Compounds Recovery from Aerial Parts of Silybum marianum and Kinetics Modeling Journal of Human Environment and Health Promotion Issue 7-3 (2021-09-27) PP. 129-137
|
علمی-پژوهشی Scopus | 65.
علی گنجلو, محسن زندی, ماندانا بی مکر, سمانه منجم
Visual grading of cherry tomatoes coated with aloe vera gel containing hemp seed oil using principal component analysis, artificial neural network and adaptive neuro-fuzzy inference system methods درجهبندی بصری گوجهفرنگی گیلاسی پوششدار شده با ژل آلوئهورا حاوی روغن شاهدانه با روشهای تجزیه و تحلیل مولفههای اصلی، شبکه عصبی مصنوعی و سیستم استنتاج تطبیقی عصبی- فازی Journal of food science and technology Issue 116 (2021-09-23) PP. 143-157
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 64.
محسن زندی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر
Applying Adaptive Neuro-Fuzzy Inference System and Artificial Neural Network to the Prediction of Quality changes of Hawthorn Fruit (Crataegus pinnatifida) during Various Storage Conditions بهکارگیری سیستم استنتاج عصبی-فازی سازگار و شبکههای عصبی مصنوعی در پیشبینی و مدلسازی تغییرات کیفی زالزالک (Crataegus pinnatifida) طی شرایط مختلف انبارمانی ماشین های کشاورزی شماره (2)11 (1400/04/03) صفحات 343-357
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 63.
فرشته نوروزی, ماندانا بی مکر, علی گنجلو
Feasibility of Application of Microwave Pretreatment to Improve Oil Extraction Efficiency from Cucurbita pepo (Cucurbita pepo subsp. Pepo var. Styriaca) Seed امکان سنجی استفاده از پیش تیمار مایکروویو جهت افزایش کارایی استخراج روغن از بذرکدو تخم کاغذی (Cucurbita pepo subsp. Pepo var. Styriaca) نوآوری در علوم و فناوری غذایی شماره 13-1 (1400/04/01) صفحات 107-118
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 62.
محسن زندی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر, نرگس نیکومنش, نگار مرادی
Application of neural-fuzzy inference system (ANFIS) and fuzzy logic for prediction of physicochemical changes and classification of coated sweet lemon during storage کاربرد منطق فازی و سیستم استنتاج عصبی-فازی سازگار جهت پیشبینی تغییرات فیریکیوشیمیایی و طبقهبندی کیفی لیموشیرین پوششدار طی نگهداری پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران - iranian food science & Technology Research Journal Issue (2)17 (2021-06-22) PP. 339-351
|
علمی-پژوهشی Scopus | 61.
علی گنجلو, محسن زندی, ماندانا بی مکر
بررسی تاثیر پوششدهی با صمغ فارسی حاوی روغن شاهدانه بر تغییرات جرم و حجم انگور با استفاده از سیستمهای بینایی ماشین و یادگیری ماشین بررسی تاثیر پوششدهی با صمغ فارسی حاوی روغن شاهدانه بر تغییرات جرم و حجم انگور با استفاده از سیستمهای بینایی ماشین و یادگیری ماشین Journal of food science and technology Issue 113 (2021-04-14) PP. 157-172
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 60.
محسن زندی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر, نگار مرادی, نرگس نیکومنش
Effect of active coating containing radish leaf extract with or without vacuum packaging on the postharvest changes of sweet lemon during cold storage تاثیر پوشش دهی فعال حاوی عصاره برگ تربچه با و یا بدون بسته بندی تحت خلا بر تغییرات پس از برداشت لیموشیرین حین انبارش سرد JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION Issue 45 (2021-03-05) PP. 1-13
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 59.
فرشته نوروزی, ماندانا بی مکر, علی گنجلو, مجید امین زارع
A short time bioactive compounds extraction from Cucurbita pepo seed using continuous ultrasound‐assisted extraction A short time bioactive compounds extraction from Cucurbita pepo seed using continuous ultrasound‐assisted extraction Journal of Food Measurement and Characterization Issue 15 (2021-01-19) PP. 2135-2145
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 58.
محسن زندی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر
Evaluation of physicochemical characterization of hawthorn (Crataegus pinnatifida) during various storage conditions and modeling of changes using kinetic models ارزیابی و مدلسازی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی زالزالک (Crataegus pinnatifida) طی نگهداری در شرایط مختلف پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران - iranian food science & Technology Research Journal Issue (5)16 (2020-11-21) PP. 507-523
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 57.
علی گنجلو, محسن زندی, ماندانا بی مکر, سمانه منجم
Ripening Stages Control of Cherry Tomato Coated with Aloe Vera Gel using Artificial Vision System کنترل مراحل رسیدگی گوجهفرنگی گیلاسی پوششدهی شده با ژل آلوئهورا با استفاده از سامانه بینایی مصنوعی علوم و صنایع غذایی ایران شماره 105-17 (1399/08/01) صفحات 135-149
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین | 56.
محسن زندی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر
Assessment of Quality Changes of Medlar (Mespilus Germanica) During Ripening at Cold Storage بررسی تغییرات کیفی میوۀ ازگیل (Mespilus germanica) طی رسیدن در دورۀ نگهداری در سردخانه تحقیقات مهندسی صنایع غذایی- موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی شماره (68)19 (1399/06/30) صفحات 1-16
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 55.
علی گنجلو, محسن زندی, ماندانا بی مکر, سمانه منجم
Indirect Estimation of Mass and Shape Ratio Changes of Aloe vera gel Coated Cherry Tomatoes Using Image Processing Technique تخمین غیرمستقیم تغییرات جرم و نسبت شکلی گوجهفرنگیهای گیلاسی پوششدار شده با ژل آلوئهورا به کمک تکنیک پردازش تصویر فناوری های جدید در صنعت غذا شماره 4 (1399/06/29) صفحات 551-565
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 54.
رعنا روشنی نشاط, ماندانا بی مکر, علی گنجلو
Effects of Binary Solvent System on Radical Scavenging Activity and Recovery of Verbascoside from Lemon verbena Leaves Effects of Binary Solvent System on Radical Scavenging Activity and Recovery of Verbascoside from Lemon verbena Leaves Journal of Human Environment and Health Promotion Issue 6-2 (2020-09-10) PP. 69-76
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 53.
سهیلا زرین قلمی , علی گنجلو, زهره مختاری نصرابادی
Optimization xanthan gum, Roselle seed and egg white powders levels based on textural and sensory properties of gluten-free rice bread بهینه سازی سطوح صمغ زانتان، پودر بذر چای ترش و سفیده تخم مرغ بر اساس ویژگیهای حسی و بافت نان بدون گلوتن بر پایه آرد برنج JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE Issue 58 (2020-09-01) PP. 1124-1131
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 52.
ماندانا بی مکر, علی گنجلو
بهینهسازی استخراج ترکیبات زیست فعال از سیر (Allium sativum L.) به کمک امواج فراصوت و بررسی فعالیت ضد اکسایشی آن بهینهسازی استخراج ترکیبات زیست فعال از سیر (Allium sativum L.) به کمک امواج فراصوت و بررسی فعالیت ضد اکسایشی آن نوآوری در علوم و فناوری غذایی شماره 12-2 (1399/04/14) صفحات 145-159
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 51.
محسن زندی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر
Computer Vision System Applied to Classification of Medlar (Mespilus germanica) during ripening stage at cold storage کاربردسیستم بینایی ماشین درطبقهبندی ازگیل طی دوران رسیدگی در سردخانه فناوری های جدید در صنعت غذا شماره (3)7 (1399/03/31) صفحات 403-415
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 50.
محسن زندی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر
Development of quality grading system based on image processing for hawthorn classification during various storage condition (cold, refrigerator and room) ایجاد سیستم طبقهبندی بر اساس پردازش تصویر جهت جداسازی کیفی زالزالک (Crataegus pinnatifida) طی نگهداری در شرایط مختلف (سردخانه، یخچال و محیط) پژوهش های صنایع غذایی(دانش کشاورزی سابق) دانشگاه تبریز شماره (1)30 (1399/02/21) صفحات 195-210
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 49.
محسن زندی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر
Modelling medlar (Mespilus germanica) quality changes during cold storage using kinetics models and artificial neural network مدلسازی تغییرات کیفی ازگیل (Mespilus germanica) طی نگهداری در سردخانه با استفاده از مدلهای سینتیکی و شبکههای عصبی مصنوعی علوم و صنایع غذایی ایران شماره 96-16 (1398/11/21) صفحات 103-119
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 48.
خوشقدم(نازنین زهرا) بشارتی قوشه بلاغ, ماندانا بی مکر, علی گنجلو
Effect of solvent type and extraction conditions on extraction yield, total phenolic content and antioxidant activity of extract containing bioactive compounds from aerial part of marigold (Calendula officinalis L.) تاثیر نوع حلال و شرایط استخراج بر عملکرد استخراج، محتوای ترکیبات فنولی کل و فعالیت ضد اکسایشی عصاره حاوی ترکیبات زیست فعال از اندام هوایی گیاه همیشه بهار (.L officinalis Calendula( علوم و صنایع غذایی ایران شماره 92-16 (1398/07/30) صفحات 11-21
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 47.
ماندانا بی مکر, علی گنجلو, عارف نوروزی
Effect of acoustic cavitation phenomenon on bioactive compounds release from Eryngium caucasicum leaves Effect of acoustic cavitation phenomenon on bioactive compounds release from Eryngium caucasicum leaves Journal of Food Measurement and Characterization Issue 13 (2019-08-23) PP. 1839-1851
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 46.
ماندانا بی مکر, محمد قریشی, علی گنجلو, میتراسادات موسوی
Modified Supercritical Carbon Dioxide Extraction of Biologically Active Compounds from Feijoa Sellowiana Leaves Modified Supercritical Carbon Dioxide Extraction of Biologically Active Compounds from Feijoa Sellowiana Leaves International Journal of Food Engineering Issue 17 (2019-08-01) PP. 1-16
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 45.
علی گنجلو, ماندانا بی مکر, مسعود قربانی
Study the effect of different drying methods and solvent type on kinetics of phenolic compounds extraction from green pea pod and evaluation of its antiradical activity مطالعه تاثیر روش های مختلف خشک کردن و نوع حلال بر سینتیک استخراج ترکیبات فنولی از غلاف نخود فرنگی و بررسی فعالیت ضد رادیکالی آن پژوهش های صنایع غذایی(دانش کشاورزی سابق) دانشگاه تبریز شماره 2 (1398/05/06) صفحات 29-45
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 44.
مه رو مرادیان, علی گنجلو, ماندانا بی مکر
Effect of Feijoa Leaf Polysaccharides on the Physicochemical and Sensory Properties of Low Fat Yogurt during Storage تأثیر پلیساکاریدهای برگ فیجوآ بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی ماست کم چرب طی دوره نگهداری علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران شماره 2 (1398/04/22) صفحات 105-115
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 43.
ساناز ابراهیمی جم, سهیلا زرین قلمی , علی گنجلو
Quinoa– based gluten– free fermented beverage Production using probiotic bacteria تولید نوشیدنی تخمیری بدون گلوتن بر پایه کینوا توسط باکتریهای پروبیوتیک پژوهش های صنایع غذایی(دانش کشاورزی سابق) دانشگاه تبریز شماره 1 (29) (1398/03/10) صفحات 27-42
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 42.
حاجی سلیمانی مسعود, شعله عطایی, علی گنجلو
Optimization of extraction conditions and determination of melamine in egg using high-performance liquid chromatography بهینه سازی شرایط استخراج ملامین و تعیین میزان آن در تخم مرغ به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا علوم و صنایع غذایی ایران شماره 88 (1398/03/03) صفحات 147-160
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 41.
مه رو مرادیان, علی گنجلو, ماندانا بی مکر
Extraction optimization, chemical, structural characterization and antioxidant activity of water-soluble polysaccharides from Feijoa leave بهینه سازی استخراج، بررسی خصوصیات شیمیایی، ساختاری و فعالیت ضد اکسایشی پلی ساکاریدهای محلول در آب برگ فیجوآ علوم و صنایع غذایی ایران شماره 85 (1397/12/20) صفحات 219-232
|
| 40.
علی گنجلو, ماندانا بی مکر, مسعود قربانی
Evaluation the effect of green pea pod extract on oxidative stability of sunflower oil under accelerated conditions بررسی اثر عصاره غلاف نخود فرنگی بر پایداری اکسایشی روغن آفتابگردان تحت شرایط تسریع شده فرآوری و نگهداری مواد غذایی شماره 10 (1397/11/15) صفحات 19-32
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 39.
مهرداد موذنی, سهیلا زرین قلمی , علی گنجلو
Effect of barbari dough enrichment with quinoa whole flour on farinograph characteristics and bread quality تأثیر غنی سازی خمیر بربری با آرد کامل کینوا بر ویژگی های فارینوگرافی و کیفیت نان پژوهش های صنایع غذایی(دانش کشاورزی سابق) دانشگاه تبریز شماره 28(4) (1397/10/25) صفحات 103-112
|
علمی-پژوهشی معتبر | 38.
علی ایزدی کندازی, سهیلا زرین قلمی , علی گنجلو
Effect of probiotic bacteria type and honey addition on qualitative and sensory characteristics and probiotic viability in rice -based functional fermented beverage تاثیر نوع باکتری پروبیوتیک و افزودن عسل بر ویژگی¬های کیفی وحسی و زنده¬مانی پروبیوتیک¬ها در نوشیدنی تخمیری فراسودمند بر پایه برنج میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی- انجمن پروبیوتیک و غذاهای فرا سودمند شماره 4 (1397/10/10) صفحات 29-40
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 37.
عارف نوروزی, ماندانا بی مکر, علی گنجلو
Evaluation the effect of different solvents on extraction yield and antioxidant activity of Eryngium caucasicum Trautv leaf extract بررسی اثر حلال های مختلف بر راندمان استخراج و فعالیت ضد اکسایشی عصاره برگ گیاه زولنگ علوم و صنایع غذایی ایران شماره 83 (1397/10/01) صفحات 379-386
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 36.
الا قاسمی کیا, علی گنجلو, ماندانا بی مکر
A Short Extraction Time of Polysaccharides from Fenugreek (Trigonella foencem graecum) Seed Using Continuous Ultrasound Acoustic Cavitation: Process Optimization, Characterization and Biological Activities A Short Extraction Time of Polysaccharides from Fenugreek (Trigonella foencem graecum) Seed Using Continuous Ultrasound Acoustic Cavitation: Process Optimization, Characterization and Biological Activities Food and Bioprocess Technology Issue 11 (2018-10-28) PP. 2204-2216
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 35.
عارف نوروزی, ماندانا بی مکر, علی گنجلو, سهیلا زرین قلمی
Effect of soaking pretreatment on kinetics of total phenolic compound extraction from Eryngium Caucasicum Trautv leaves using ultrasound waves تأثیر پیش تیمار خیساندن بر سینتیک استخراج ترکیبات زیست فعال فنولی از برگ گیاه زولنگ (Eryngium caucasicum Trautv) به کمک امواج فراصوت پژوهش های صنایع غذایی(دانش کشاورزی سابق) دانشگاه تبریز شماره 28-3 (1397/07/23) صفحات 169-181
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 34.
مینا سالارنیا, علی گنجلو, زهرا امام جمعه, ماندانا بی مکر
ویژگیهاى فیزیکى، سدکنندگى و ضدمیکروبى فیلم خوراکى بر پایه کازئینات سدیم حاوى روغن شاهدانه ویژگیهاى فیزیکى، سدکنندگى و ضدمیکروبى فیلم خوراکى بر پایه کازئینات سدیم حاوى روغن شاهدانه فناوری های جدید در صنعت غذا شماره 5 (1397/07/18) صفحات 485-497
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 33.
علی گنجلو, ماندانا بی مکر, سهیلا زرین قلمی , مریم جلیلی صفریان, مسعود قربانی
Moisture-dependent physical properties of green peas (Pisum sativum L.) خصوصیات فیزیکی وابسته به رطوبت نخود فرنگی International Food Research Journal Issue 25 (2018-07-11) PP. 1246-1252
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 32.
روح ا... رضائی, سپیده میانجی, علی گنجلو
Factors affecting farmers’ intention to engage in on-farm food safety practices in Iran: Extending the theory of planned behavior عوامل تأثیرگذار بر قصد کشاورزان به انجام اقدامات ایمنی غذایی در مزرعه در ایران: توسعه نظریه رفتار برنامه ریزی شده JOURNAL OF RURAL STUDIES Issue 60 (2018-05-31) PP. 152-166
|
علمی-پژوهشی معتبر | 31.
سهیلا زرین قلمی , ساناز ابراهیمی جم, علی گنجلو
Predictive modeling of Lactobacillus plantarum and Lactobacillus acidophilus functional fermented beverage probiotic bacteria survival in quinoa-based مدل سازی تخمینی زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پلانتاروم ولاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در نوشیدنی تخمیری فراسودمند بر پایه کینوا میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی- انجمن پروبیوتیک و غذاهای فرا سودمند شماره 4 (1) (1397/03/03) صفحات 34-45
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 30.
فیروزه بذرافکن, سهیلا زرین قلمی , علی گنجلو
Evaluation of Bioactive Compounds of White mahaleb Juice بررسی ترکیبات زیست فعال آب آلبالو تلخه (White Mahlab L) پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران - iranian food science & Technology Research Journal Issue 14 (2018-04-06) PP. 81-92
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 29.
مریم جلیلی صفریان, علی گنجلو, ماندانا بی مکر, سهیلا زرین قلمی
Assessment of pea pod polysaccharides effect on stability and flow behavior of oil-in-water emulsion ارزیابی اثر پلی ساکاریدهای غلاف نخود فرنگی بر پایداری و رفتار جریانی امولسیون روغن در آب علوم و صنایع غذایی ایران شماره 74 (1397/01/15) صفحات 251-261
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 28.
الهام لطفی, علی گنجلو, میرخلیل پیروزی فرد, ماندانا بی مکر
Evaluation of chemical characteristics, functional properties and anti-radical activity of water-soluble polysaccharides from green pea pod بررسی خصوصیات شیمیایی، ویژگیهای عملکردی و فعالیت ضد رادیکالی پلیساکاریدهای محلول در آب غلاف نخود فرنگی علوم و صنایع غذایی ایران شماره 72 (1396/11/17) صفحات 79-89
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 27.
زهره مختاری نصرابادی, سهیلا زرین قلمی , علی گنجلو
Evaluation of Chemical, Nutritional and Antioxidant Characteristics of Roselle (Hibiscus sabdariffa L.) Seed Evaluation of Chemical, Nutritional and Antioxidant Characteristics of Roselle (Hibiscus sabdariffa L.) Seed Nutrition and food Sciences research Issue 5 (2018-01-28) PP. 43-48
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 26.
یاسمن پودی, ماندانا بی مکر, علی گنجلو, سهیلا زرین قلمی
Intensification of bioactive compounds extraction from Feijoa (Feijoa sellowiana Berg.) leaves using ultrasonic waves شدت بخشی استخراج ترکیبات زیست فعال از برگ های فیجوا (Feijoa sellowiana Berg.) با استفاده از امواج فراصوت FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING Issue 108 (2018-01-04) PP. 37-50
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 25.
فیروزه بذرافکن, سهیلا زرین قلمی , علی گنجلو
Response surface optimization of conditions for debittering of white mahlab (Prunus mahaleb L.) juice using polystyrene resins بهینه سازی سطح پاسخ شرایط تلخی زدایی از آب میوه آلبالو تخله با استفاده از رزین های پلی استیرنی FOOD SCIENCE AND BIOTECHNOLOGY Issue 26 (2017-12-24) PP. 1555-1562
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 24.
ماندانا بی مکر, علی گنجلو, سهیلا زرین قلمی , الهام انصاریان
Ultrasound-assisted extraction of bioactive compounds from Malva sylvestris leaves and its comparison with agitated bed extraction technique استخراج ترکیبات زیست فعال به کمک امواج فراصوت از برگ های پنیرک و مقایسه آن با تکنیک استخراج بستر متلاطم FOOD SCIENCE AND BIOTECHNOLOGY Issue 26 (2017-12-24) PP. 1481-1490
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 23.
سپیده میانجی, روح ا... رضائی, علی گنجلو
Study the Attitude of Lettuce Producers in Alborz Province about Sources of Contamination and Explaining Factors of On-Farm Food Safety Practices بررسی نگرش تولیدکنندگان کاهو در استان البرز درباره منابع ایجاد آلودگی و عوامل تبیین کننده اقدامات ایمنی غذایی در مزرعه سلامت و محیط زیست شماره 3 (1396/09/30) صفحات 375-390
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 22.
یاسمن پودی, ماندانا بی مکر, علی گنجلو, سهیلا زرین قلمی
Optimization and comparative evaluation of ultrasound-assisted extraction of bioactive phenolic compounds from feijoa (Feijoa sellowiana) leaves بهینهسازی و بررسی مقایسهای محتوای فنولی ترکیبات زیست فعال استخراجشده از برگ گیاه فیجوا (Feijoa sellowiana) به کمک امواج فراصوت فناوری های جدید در صنعت غذا شماره 5-17 (1396/09/11) صفحات 49-64
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 21.
میتراسادات موسوی, ماندانا بی مکر, محمد قریشی, علی گنجلو
Supercritical Carbon Dioxide Extraction of Bioactive Compounds from Feijoa (Feijoa sellowiana) Leaves استخراج ترکیبات زیست فعال از برگ های فیجوآ به روش دی اکسید کربن فوق بحرانی Nutrition and food Sciences research Issue 5 (2017-07-02) PP. 15-23
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 20.
ماندانا بی مکر, علی گنجلو, سهیلا زرین قلمی , الهام انصاریان
Optimization of valuable bioactive compounds extraction from Mulberry leaves using agitated solvent extraction method بهینه سازی استخراج ترکیبات با ارزش زیست فعال از برگ شاتوت به روش حلال متلاطم علوم و صنایع غذایی ایران شماره 65 (1396/04/01) صفحات 343-353
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 19.
فیروزه بذرافکن, سهیلا زرین قلمی , علی گنجلو
Effect of solvent type on bioacive compounds and antioxidant activity of White Mahlab L تاثیر نوع حلال بر میزان ترکیبات زیست فعال و فعالیت ضداکساینده عصاره آلبالو تلخه علوم و صنایع غذایی ایران شماره 65 (1396/04/01) صفحات 239-248
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 18.
مسعود قربانی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر
Evaluation the effect of different solvents on total phenolic content and antioxidant activity of pea (Pisum sativum L.) pod extract بررسی اثر حلالهای مختلف بر محتوای فنلی کل و فعالیت ضداکسایشی عصاره غلاف نخود فرنگی علوم و صنایع غذایی ایران شماره 64 (1396/03/14) صفحات 83-92
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 17.
عارف نوروزی, ماندانا بی مکر, علی گنجلو, سهیلا زرین قلمی
مدلسازی و بهینهسازی فعالیت ضد رادیکالی ترکیبات استخراجشده به کمک امواج فراصوت از برگ گیاه زولنگ (Eryngium caucasicum Trautv) مدلسازی و بهینهسازی فعالیت ضد رادیکالی ترکیبات استخراجشده به کمک امواج فراصوت از برگ گیاه زولنگ (Eryngium caucasicum Trautv) فناوری های جدید در صنعت غذا شماره 15 (1396/03/07) صفحات 25-37
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 16.
مریم جلیلی صفریان, علی گنجلو, ماندانا بی مکر, سهیلا زرین قلمی
Effect of ultrasound on extraction of polysaccharides from green pea pod تاثیر فراصوت بر استخراج پلی ساکاریدها از غلاف نخود فرنگی علوم و صنایع غذایی ایران شماره 63 (1396/02/01) صفحات 199-208
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 15.
علی ایزدی کندازی, سهیلا زرین قلمی , علی گنجلو
Production of rice based functional fermented beverage contain honey natural sweetener تولید نوشیدنی تخمیری فراسودمند بر پایه برنج حاوی شیرینکننده طبیعی عسل علوم و صنایع غذایی ایران شماره 62 (1396/01/15) صفحات 201-214
|
| 14.
مریم جلیلی صفریان, علی گنجلو, ماندانا بی مکر, سهیلا زرین قلمی
Optimization of Ultrasound-Assisted Extraction, Preliminary Characterization and In Vitro Antioxidant Activity of Polysaccharides from Green Pea Pods Optimization of Ultrasound-Assisted Extraction, Preliminary Characterization and In Vitro Antioxidant Activity of Polysaccharides from Green Pea Pods Foods Issue 5 (2016-11-28) PP. 1-15
|
علمی-پژوهشی نمایه تخصصی بینالمللی | 13.
ماندانا بی مکر, علی گنجلو
Supercritical Carbon Dioxide Extraction of Bioactive Compounds استخراج ترکیبات زیست فعال به روش دی اکسید کربن فوق بحرانی Food & Nutrition Journal Issue 1 (2016-10-11) PP. 1-9
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 12.
ماندانا بی مکر, A.R Russly, علی گنجلو, farah saleena taip, Noranizan Mohd Adzahan, Md.Zaidul Islam Sarker
Characterization of Valuable Compounds from Winter Melon (Benincasa hispida (Thunb.) Cogn.) Seeds Using Supercritical Carbon Dioxide Extraction Combined with Pressure Swing Technique بررسی خصوصیات ترکیبات با ارزش دانه های هندوانه زمستانی با استفاده از روش استخراج سیال فوق بحرانی در ترکیب با تکنیک تغییر فشار Food and Bioprocess Technology Issue 9 (2016-02-06) PP. 396-406
|
علمی-پژوهشی Scopus | 11.
سهیلا زرین قلمی , مریو ابراهیمی, زهرا پیراوی ونک, علی گنجلو
Effects of cultivar and ripening stage of Iranian olive fruit on bioactive compounds and antioxidant activity of its virgin oil تاثیرات رقم کشاورزی و مرحله رسیدگی میوه زیتون ایرانی بر ترکیبات زیست فعال و فعالیت ضداکسایشی روغن بکر آن International Food Research Journal Issue 22(5) (2015-08-06) PP. 1961-1967
|
علمی-پژوهشی Scopus | 10.
علی گنجلو, ماندانا بی مکر
Influence of sucrose solution concentration and temperature on mass exchange during osmotic dehydration of eggplant (Solanum melongena L.) cubes تاثیر غلظت محلول ساکارز و دما بر انتقال جرم در حین آبگیری اسمزی مکعب های بادمجان International Food Research Journal Issue 22(2) (2015-04-23) PP. 807-811
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 9.
علی گنجلو, R.A Rahman, J Bakar, A Osman, ماندانا بی مکر
Optimization of Osmotic Dehydration of Seedless Guava (Psidium guajava L.) in Sucrose Solution using Response Surface Methodology بهینه سازی آبگیری اسمزی از گووآ بدون دانه در محلول ساکارز با استفاده از روش سطح پاسخ International Journal of Food Engineering Issue 10(2) (2014-05-27) PP. 307-316
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 8.
علی گنجلو, R.A Rahman, J Bakar, A Osman, ماندانا بی مکر
Optimization of Osmotic Dehydration of Seedless Guava (Psidium guajava L.) in Sucrose Solution using Response Surface Methodology بهینه سازی آبگیری اسمزی گووآ بدون دانه در محلول ساکارز با استفاده از روش سطح پاسخ International Journal of Food Engineering Issue 10(2) (2014-05-27) PP. 307-316
|
علمی-پژوهشی Scopus | 7.
حاج نجفی ا, یوسف ی.ا, رحمانی ر.ا, علی گنجلو, Ling C.N
Effect of osmotic dehydration process using sucrose solution at mild temperature on mass transfer and quality attributes of red pitaya ( Hylocereus polyrhizusis ) تاثیر فرایند آبگیری اسمزی با استفاده از محلول ساکارز در دمای ملایم بر روی انتقال جرم و خصوصیات کیفی پیتایا قرمز International Food Research Journal Issue 21 (2014-03-27) PP. 625-630
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 6.
ماندانا بی مکر, A.R Russly, farah saleena taip, Noranizan Mohd Adzahan, Md.Zaidul Islam Sarker, علی گنجلو
Supercritical Carbon Dioxide Extraction of Seed Oil from Winter Melon (Benincasa hispida) and Its Antioxidant Activity and Fatty Acid Composition - MOLECULES Issue 18 (2013-01-15) PP. 997-1014
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 5.
علی گنجلو, A.R Russly, J Bakar, A Osman, ماندانا بی مکر
Kinetics Modeling of Mass Transfer Using Peleg’s Equation During Osmotic Dehydration of Seedless Guava (Psidium guajava L.): Effect of Process Parameters - Food and Bioprocess Technology Issue 5 (2012-06-15) PP. 2151-2159
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 4.
ماندانا بی مکر, A.R Russly, farah saleena taip, Noranizan Mohd Adzahan, Md.Zaidul Islam Sarker, علی گنجلو
Optimization of ultrasound-assisted extraction of crude oil from winter melon (Benincasa hispida) seed using response surface methodology and evaluation of its antioxidant activity, total phenolic content and fatty acid composition - MOLECULES Issue 17 (2012-01-15) PP. 11748-11762
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 3.
علی گنجلو, A.R Russly, A Osman, J Bakar, ماندانا بی مکر
Kinetics of Crude Peroxidase Inactivation and Color Changes of Thermally Treated Seedless Guava (Psidium guajava L.) - Food and Bioprocess Technology Issue 4 (2011-06-15) PP. 1442-1449
|
علمی-پژوهشی Scopus | 2.
علی گنجلو, A.R Russly, B Jamilah, B Azizah, B Mandana
Effect of heat and thermosonication on kinetics of peroxidase inactivation and vitamin C degradation in seedless guava (Psidium guajava L.) - International Food Research Journal Issue 18(4) (2011-06-15) PP. 1289-1294
|
علمی-پژوهشی None ISI | 1.
علی گنجلو, R.A Rahman, J Bakar, A Osman, M Bimakr
Modelling the Kinetics of Peroxidase Inactivation and Colour Changes of Seedless Guava (Psidium guajava L.) During Thermal Treatments - World Applied Sciences Journal Issue 7(1) (2009-06-15) PP. 105-112
|