بازدید:28212 بروزرسانی: 15-07-1403
دکترا : دانشگاه پوترا مالزی, مالزی, تکنولوژی مواد غذایی , 1390-1385 |
عنوان رساله : Effects of Thermal and Non-thermal Treatments on kinetics of Mass Transfer and Selected Quality Attributes During Osmotic Dehydration of Seedless Guava (Psidium Guava L.) |
زمینه رساله : تکنولوژی مواد غذایی و مدلسازی ریاضی فرایند |
دکترا : |
کارشناسی ارشد : فردوسی مشهد, ایران, علوم و صنایع غذایی , 1384-1382 |
عنوان پایان نامه : بررسی عوامل موثر بر فرآوری طالبی و خربزه به روش خشک کردن اسمزی |
زمینه پایان نامه : تکنولوژی مواد غذایی |
استاد راهنما : دکتر فخری شهیدی |
کارشناسی : دانشگاه ارومیه, ایران, علوم و صنایع غذایی , 1382-1378 |