بازدید:28446 بروزرسانی: 15-07-1403
مقطع: کارشناسي ارشد
ردیف | نام دانشجو | تاریخ دفاع | رشته تحصیلی | موضوع | نوع نظارت |
41 | زهرا موذنی | آبان 1392 | باغبانی | بررسي ويژه گي هاي مورفولوژيكي و فيزيولوژيكي اكوتيپ هاي گياه وليك در استان زنجان | استاد مشاور |
40 | مسعود قربانی | تير 1395 | تکنولوژی مواد غذایی | استخراج ترکیبات موثره از غلاف نخودفرنگی به عنوان منبع طبیعی آنتی اکسیدان | استاد راهنما |
39 | علی ایزدی کندازی | شهريور 1395 | تکنولوژی مواد غذایی | تولید نوشیدنی تخمیری فراسودمند بر پایه ی برنج توسط باکتری های لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس | استاد مشاور |
38 | مریم جلیلی صفریان | بهمن 1395 | تکنولوژی مواد غذایی | بهینه سازی استخراج پلی ساکاریدها به کمک امواج فراصوت از غلاف نخود فرنگی و بررسی ویژگی های ضد اکسایشی و امولسیفایری آن | استاد راهنما |
37 | فیروزه بذرافکن | بهمن 1395 | تکنولوژی مواد غذایی | بررسی اثر فرایند تلخی زدایی بر فعالیت های ضداکسایشی و ضدمیکروبی آب آلبالو تلخه (Prunus mahaleb L.) | استاد مشاور |
36 | علیرضا همتی | شهريور 1396 | فناوری مواد غذایی | بررسی مقایسه ای تاثیر روش های خشک کردن بر خصوصیات کمی و کیفی اسانس اندام هوایی گیاه چویر و ارزیابی تاثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا در شرایط انبارش تسریع شده | استاد راهنما |
35 | مهرداد موذنی | مهر 1396 | فناوری مواد غذایی | تولید نان بدون گلوتن فراسودمند بر پایه آرد برنج و کینوا | استاد مشاور |
34 | عارف نوروزی | آبان 1396 | فناوری مواد غذایی | بهينه سازي استخراج تركيبات زيست فعال به كمك امواج فراصوت از برگ هاي گياه زولنگ (Eryngium Caucasicum Trautv) با استفاده از روش شناسي سطح - پاسخ | استاد مشاور |
33 | الناز رفعت نژاد | آبان 1396 | فناوری مواد غذایی | بهینه سازی استخراج پلی ساکاریدهای محلول درآب برگ گیاه پنیرک به کمک امواج فراصوت و بررسی ویژگی های ضد اکسایشی و ضد التهابی آن | استاد راهنما |
32 | ویدا تاره | آبان 1396 | فناوری مواد غذایی | بهنیه سازی فرمولاسیون نان بدون گلوتن بر پایه آرد برنج و آمارانت (گونه هیبریدوس) | استاد مشاور |
31 | مینا سالارنیا | آذر 1396 | فناوری مواد غذایی | تاثیر نانوکامپوزیت ضدمیکروبی کازئینات سدیم حاوی فیبر و روغن دانه شاهدانه بر زمان ماندگاری و ویژگیهای شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشی طی دوره نگهداری در یخچال | استاد راهنما |
30 | ساناز ابراهیمی جم | آذر 1396 | فناوری مواد غذایی | امکان سنجی تولید نوشیدنی تخمیری بدون گلوتن بر پایه کینوا توسط باکتری های پروبیوتیک | استاد مشاور |
29 | سپیده میانجی | بهمن 1396 | ترویج، ارتباطات و توسعه روستایی | عوامل تأثیرگذار بر به کارگیری اقدامات مرتبط با ایمنی غذایی در مزرعه از سوی تولیدکنندگان کاهو در استان البرز | استاد مشاور |
28 | مه رو مرادیان | بهمن 1396 | فناوری مواد غذایی | بهینه سازی استخراج پلی ساکاریدها به کمک امواج فراصوت از برگ فی جوآ و بررسی ویژگی های ضد اکسایشی و عملکردی آن | استاد راهنما |
27 | میتراسادات موسوی | بهمن 1396 | فناوری مواد غذایی | مدلسازی و بهینه سازی استخراج ترکیبات زیست فعال از برگ گیاه فیجوآ (sellowiana Berg) با استفاده از دی اکسید کربن فوق بحرانی | استاد مشاور |
26 | یاسمن پودی | بهمن 1396 | فناوری مواد غذایی | بررسی اثر روش استخراج بر ویژگیهای کمی و کیفی ترکیبات زیست فعال از برگ گیاه فیجوآ | استاد مشاور |
25 | زهره مختاری | بهمن 1396 | فناوری مواد غذایی | بهینه سازی فرمولاسیون نان برنج بدون گلوتن غنی شده با آرد بذر چای ترش (هیبیکوس سابداریفا) | استاد مشاور |
24 | آلا قاسمی کیا | شهريور 1397 | فناوری مواد غذایی | بررسی ویژگی های ساختاری و عملکردی مزدوج کازئینات سدیم-صمغ شنبلیله حاصل از واکنش میلارد | استاد راهنما |
23 | نازنین زهرا بشارتی | بهمن 1397 | فناوری مواد غذایی | بررسی اثر روش های مختلف خشک کردن و پیش تیمارهای فراصوت و مایکروویو بر سینتیک خشک کردن و استخراج ترکیبات زیست فعال از اندام هوایی همیشه بهار (Calendula officinalis L) | استاد مشاور |
22 | فرشته نوروزی | بهمن 1397 | فناوری مواد غذایی | استخراج ترکیبات زیست فعال توسط حلال به کمک امواج فراصوت از دانه کدوی تخم کاغذی (Cucurbita pepo subsp. pepo var. Styriaca) و ارزیابی تاثیر عصاره به دست آمده بر پایداری اکسایشی گوشت چرخ کرده | استاد مشاور |
21 | حامد زمانی | شهريور 1399 | فناوری مواد غذایی | طراحی، ساخت و بررسی عملکرد یک خشک کن هیبریدی برای محصولات کشاورزی | استاد راهنما |
20 | سمانه منجم | دي 1399 | فناوری مواد غذایی | بررسي تاثير سامانه هاي امولسيوني حاوي ژل آلوئه ورا و روغن شاهدانه جهت حفظ ويژگي هاي پس از برداشت گوجه گيلاسي | استاد راهنما |
19 | رعنا روشنی نشاط | بهمن 1399 | فناوری مواد غذایی | بررسي اثر پوشش خوراكي بر پايه صمغ فارسي حاوي تركيبات زيست فعال برگ به ليمو بر افزايش زمان ماندگاري فيله ماهي قزل آلاي رنگين كمان | استاد مشاور |
18 | سحر قهرمانی | در حال انجام | فناوری مواد غذایی | مطالعه اثر فرایند آبگیری اسمزی جهت تولید کوفته ی مرغ سرخ شده فراسودمند | استاد راهنما |
17 | محمدرضا اعجمی | شهريور 1400 | فناوری مواد غذایی | بهينه سازي استخراج پلي ساكاريدهاي برگ تربچه به كمك مايكروويو و بررسي خواص عملكردي آن در ماست كم چرب | استاد راهنما |
16 | زهرا نیازاده | آذر 1400 | فناوری مواد غذایی | اثر آبگیری اسمزی به کمک مایکروویو بر ویژگیهای کیفی کوفته های گوشت مرغ | استاد مشاور |
15 | فاطمه مجردی | دي 1400 | فناوری مواد غذایی | بررسی تاثیر استفاده از پوشش خوراکی بر پایه صمغ دانه بالنگو حاوی ترکیبات زیستفعال برگ پنیرک بر زمان ماندگاری گوشت بوقلمون | استاد مشاور |
14 | پروانه کرمی | شهريور 1400 | صنایع غذایی | بهینه سازی و مدل سازی استخراج روغن ضروری اندام هوایی بومادران (Achillea millefolium) به کمک تقطیر مقاومتی و مدل¬سازی سینتیک رهایش کنترل¬شده آن از فیلم فعال در محیط شبیه¬سازی شده غذایی | استاد مشاور |
13 | لیدا عبادی | شهريور 1401 | فناوری مواد غذایی | تولید نانوالیاف ثعلب-پلیوینیل الکل الکتروریسی شده جهت درونپوشانی اسانس روغنی شاهسپران (Tanacetum balsamita L.) | استاد راهنما |
12 | علی فتحی | شهريور 1400 | باغبانی | تاثير محلول پاشي با كود شيميايي حاوي سلنيوم و روي بر رشد شاخساره و صفات كيفي ميوه در درختان سيب | استاد مشاور |
11 | پریوش زندی | در حال انجام | فناوری مواد غذایی | شدتبخشی آزادسازی ترکیبات زیستفعال از اندام هوایی پروانش (Catharanthus roseus L.) تحت شرایط بهینهی بازیابی به کمک مایکروویو | استاد مشاور |
10 | محدثه یوسفی | اسفند 1401 | فناوری مواد غذایی | بررسی تاثیر پوشش خوراکی بر پایه صمغ فارسی حاوی ترکیبات زیستفعال بازیابی شده از اندام هوایی گیاه خارمریم توسط دی اکسید کربن فوق بحرانی جهت افزایش زمان ماندگاری فلفل دلمهای سبز | استاد مشاور |
9 | زهرا حسنی عبد | بهمن 1401 | فناوری مواد غذایی | استفاده از آرد دانه ی مرو (Salvia Macrosiphon.) به عنوان جایگزین چربی در فرمولاسیون همبرگر کم چرب | استاد مشاور |
8 | رویا جعفری | خرداد 1401 | صنایع غذایی | بهینه سازی و مدل سازی فرایند استخراج اسانس از گیاه انیسون (Pimpinella anisum L) با استفاده از روشهای سبز و مدلسازی تغییرات فیزیکیوشیمیایی کدو سبز پوششدهی شده با نانوپوشش فعال ژلاتین- آلژینات طی نگهداری | استاد مشاور |
7 | زهره دلیری | آذر 1401 | فناوری مواد غذایی | بررسی تاثیر پوشش خوراکی بر پایه صمغ دانه اسفرزه حاوی ترکیبات زیستفعال سیزاب بر افزایش زمان ماندگاری گوشت بوقلمون تازه بستهبندی شده تحت ﺧﻸ | استاد مشاور |
6 | نرگس نیکومنش | ارديبهشت 1401 | صنایع غذایی | بهینه سازی و مدل سازی فرایند استخراج عصاره گیاه بابا آدم (Arctium lappa L.) با روش حرارت دهي مقاومتي و ارزيابي خصوصيات ضد ميكروبي، فيزيكي و مكانيكي فيلم سلولز استات حاوي عصاره ريشه بابا آدم | استاد مشاور |
5 | ثنا فخرآرا | شهريور 1402 | فناوری مواد غذایی | توليد و بررسي خصوصيات فيلم حساس به pH بر پايه موسيلاژ دانه اسفرزه - پلي وينيل الكل حاوي آنتوسيانين محلب براي نظارت بر تازگي ماهي قزل آلا رنگين كمان | استاد راهنما |
4 | شیما قربانی | دي 1402 | فناوری مواد غذایی | بهينه سازي استخراج تركيبات زيست فعال از برگ تربچه به كمك مايكروويو | استاد راهنما |
3 | مینا نصیری | ارديبهشت 1403 | فناوری مواد غذایی | توليد و بررسي خصوصيات فيلم كامپوزيتي بر پايه موسيلاژ اسفرزه و الياف زئين الكتروريسي شده حاوي اسانس بادرشبويه | استاد راهنما |
2 | حمید حیدری گلروبادی | ارديبهشت 1403 | فناوری مواد غذایی | بررسی تاثیر نانو-پوشش خوراکی موسیلاژ دانهی چیا حاوی ترکیبات زیست فعال شاه تره F. officinalis بر زمان ماندگاری خیار | استاد مشاور |
1 | ملیحه ابوالمعصوم | ارديبهشت 1403 | فناوری مواد غذایی | تولید و بررسی خصوصیات فیلم خوراکی موسیلاژ اسفرزه تقویت شده با میکروکریستال سلولز غلاف نخود فرنگی و فعال شده با اسانس شاهسپران (Tanacetum balsamita L) | استاد راهنما |